Düzder'den Festival

Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği (DÜZDER) tarafından her sene organize edilen Düzce Uluslar arası Halk oyunları Kültür ve Turizm Festivalinin bu yıl 9

  Düzce ' yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği ( DÜZDER ) tarafından her sene organize edilen Düzce Uluslar arası Halk oyunları Kültür ve Turizm Festivalinin bu yıl 9 . sunu yaparak Düzce ' ye ve Düzcelileri kalkındırmayı hedefliyor .
Dernek Başkanı Cemal Aksan düzenlemiş olduğu basın toplantısında bu yıl 9 . su düzenlenecek olan festivalin uluslararası standartlarda olacağını belirterek " Amacımız bölgemizi ve bölge esnafımızın kurulacak olan standartlarla satış yapmasına imkan sunarak kalkındırmak " dedi .
350 bin kişinin katılması planlanan festivalde ünlü mankenlerden Osmanlı Defilesi , araç fuarı , çocuklara yönelik aktiviteler düzenlenecek .
Başkan Cemal Aksan " Düzce ' nin sosyal , kültürel ve ticari hayatına büyük canlılık sağlayan derneğimiz tarafından geleneksel hale getirilen , bu güne kadar 8 kez düzenlenen , Düzce Uluslar arası Halk oyunları kültür ve turizm Festivalinin 9 . ' sunu bu yıl 11-18 Temmuz 2010 tarihleri arsında düzenlenecektir . Düzce Belediyesi katkıları ile düzenlenecek olan festivale Volkan Konak , Ferhat Göçer , Naşide Göktürk , Atiye , Ebru Polat , Cem Kılıç , Murat İbrahim Baş konser verecek . Konserlerinin yanı sıra , ünlü mankenlerinde yer alacağı Osmanlı Sultanlarının ve Saray Kıyafetlerinin sergileneceği bir Osmanlı Defilesi gerçekleştirilecektir . Yapılacak etkinlikler dahilinde geniş kapsamlı , bir çok değişik araç marka ve modellerinin yer alacağı uluslar arası standartlarda bir otomobil fuarı da ziyaretçilerimize sunulacaktır . Bunların yanı sıra geleceğimizi emanetçisi olan çocuklarımıza da geniş oyun parkurları , kukla gösterileri , palyaçolar ve çeşitli çizgi film kahramanlarını olduğu unutamayacakları bir şölen yaşatmayı planlıyoruz . Bir hafta sürecek etkinlikler kapsamında minimum 350 bin kişinin ziyaret etmesini planladığımız festival çerçevesinde bölge esnafımızın kurulacak olan stantlarda gerek tanıtım gerekse perakende satış imkanı sunularak bu kriz döneminde biraz daha hareketlendirilmesinde en büyük amacımızdır . Bu organizasyon kapsamında tüm mülki amirliklerin yanı sıra bölgemizde faaliyet gösteren büyük fabrika ve sanayi kuruluşları başta olmak üzere tüm Düzce esnaflarımızı , Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ve faaliyet gösteren oda başkanlıklarımızı bu organizasyonu desteklemeye davet ediyoruz " dedi .