Bursa'da sular kesilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya ilçele

  Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ( BUSKİ ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Osmangazi , Nilüfer ve Mudanya ilçelerinde 16 Haziran Çarşamba gününden itibaren su kesintisi uygulanacağı bildirildi .

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre , BursaRay Mudanya Yolu Emek Hattı çalışmaları kapsamında yapılacak içme suyu ana iletim hattı çalışmaları nedeniyle 16 Haziran Çarşamba günü 00 . 30 ile 24 . 00 saatleri arasında Nilüfer ilçesinde Balat ve Ahmet Yesevi mahallelerinde ; Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi Nilüfer , Aksungur , Ahmetbey ve Çağlayan köylerinde ; Mudanya ilçesinde ilçe merkezi , Güzelyalı bölgesi , Bademli yerleşim bölgesi , Ülkü ve Hasköy mahalleleri , Yörükali , Çağrışan , Göynüklü ve Altıntaş köylerinde su kesintisi uygulanacağı belirtildi . Açıklamaya göre ; Mudanya İlçesi Hasanbey Mahallesi ' nde yapılacak içmesuyu şebeke aktarma çalışması sebebiyle de 16 Haziran Çarşamba ile 18 Haziran Cuma tarihlerinde 08 . 00 ile 18 . 00 saatleri arasında Hasanbey Mahallesi ' nde su kesintisi yapılacağı bildirildi .

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini kaydeden yetkililer , vatandaşları anlık su kesintilerine ve verilmelerine karşı tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanılmaları konusunda uyardı .