Berhan Şimşek'ten ilk açıklama

İstanbul İl Başkanlığı'na atanan Berhan Şimşek ilk açıklamasını yaptı: Yolsuzlukların önünde zımba gibi duracağız.

  ' Sayın Gü ; rsel Tekin ' in deneyimlerinden yararlanacağız ' diyen Şimşek şö ; yle devam etti :

' İstanbul halkı iç ; in ç ; ö ; zü ; mleri halkla paylaşan . Ç ; ö ; zen , ü ; reten bir takım olacak . Sayın Kılıç ; daroğlu nasıl ki Kemal , Mustafa Kemal ise , tü ; m arkadaşlarımız birer Mustafa Kemal duyarlığıyla olacağız . Bu ü ; lkede devrimlerle değerlerle kavga ettirdiler . Biz devrimlerle inanç ; ları buluşturacağız . İstanbul ' da her zaman sıkıntılar olmuştur . Biz temiz siyaset , temiz toplum , hırsızlık yok , yolsuzluk yok bü ; tü ; n bunların ö ; nü ; nde zımbalar gibi duracağız . İstanbul halkı hiç ; merak etmesin . Tü ; rkiye nasıl Kılıç ; daroğlu ile merakları kaygıları azaldı .

A4 KAĞIDI GİBİYİZ LEKE YOK!

' Yarın itibarıyla İstanbul ' u bir ç ; iftlik gibi , bir AKP ç ; iftliği , Recep Tayyip Erdoğan ç ; iftliği , Kadir Topbaş ç ; iftliğine son vereceğiz . 77 sü ; lalelimizi araştırabilirler . Yorulabilirler ç ; ü ; nkü ; A4 kağıdı gibi ü ; zerinde bir leke bulamazlar . Kendimiz iç ; in değil ü ; lkemiz iç ; in siyaset yapacağız . Genel merkeze mahç ; up olmadan kızıma da mahç ; up olmadan gö ; revimizi sü ; rdü ; receğiz . '

GÜ ; RSEL TEKİN SİYASİ AKRABAM

CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek bir gazetecinin sorusu ü ; zerine şö ; yle konuştu : Gü ; rsel benim arkadaşım . Sayın Tekin siyasi akrabam . Bir dargınlık ve kırgınlık yok . Burada birilerini gö ; rmek istiyorlarsa o ben olacağım . Herkesi omuzlarımda taşıyacağım . Herkesin CHP ' ye ve kadrolara ihtiyacı var . Omuzlarımızda herkese yer var .

vatan