Acun Ilıcalı Show TV'yi satın mı aldı?

Acun Ilıca'nın Show TV hisselerinin yüzde 30'unu aldığı iddia edildi. Acun Ilıcalı Show TV'nin %30 hissesini almaya talip olduğu konusunda dedikodular dolaşıyor. Peki Acun bu iddialar karşısında ne cevap vereceği büyük merak konusu?

  Acun Ilıca ' nın Show TV hisselerinin yü ; zde 30 ' unu aldığı iddia edildi . Acun Ilıcalı Show TV ' nin %30 hissesini almaya talip olduğu konusunda dedikodular dolaşıyor . Peki Acun bu iddialar karşısında ne cevap vereceği bü ; yü ; k merak konusu?

Show TV ' nin satıldı , satılacak haberleri uzun zamandır gü ; ndemde . Aylardır ç ; alışanlarına maaş vermeyen kanalla ilgili en geç ; erli dedikodulardan biri kanalın Akın İpek ' e satılacağıydı .

Ç ; oğu medya sitesi bundan aylar ö ; nce Akın İpek ' in kanalı satın alacağını duyurmuştu . Bu satışın hisse devri ve ortaklık şeklinde olacağı da konuşuluyordu .

Bu konuşulanların hiç ; biri o dö ; nemde gerç ; ekleşmedi , ç ; ü ; nkü ; Karamehmet kanalı Akın İpek ' e satmak istemiyordu .

Yine bunların konuşulduğu dö ; nemde Acun Ilıcalı ' nın iç ; eriden kalan borç ; larını alamadığı ve kanaldan ayrıldığı gü ; ndeme gelmiş ama son bir kararla Acun ayrılıktan vazgeç ; mişti .

Acun Ilıcalı ' nın o dö ; nemki alacağı 6 milyon dolar civarındaydı . Acun ayrılık kararından Karamehmet ' le yaptığı gö ; rü ; şme sonrasında vazgeç ; ti .

Jurnalmedya ' ya gelen son duyumlara gö ; re Acun Ilıcalı Show TV ' nin %30 hissesini almaya talip oldu . Peki %70&prime ; lik kısım ne olacak?

Kulislerde konuşulanlara gö ; re Acun , Mehmet Emin Karamehmet ' i razı edip daha ö ; nce Show TV ' ye talip olan Akın İpek ' le birlikte kanalı satın almak istiyor . Yani %70&prime ; lik kısım Akın İpek ' in olacak .

Bu iddiayı Acun ' un geç ; en sene sonunda yaptığı bir rö ; portajda destekliyor . Acun Hü ; rriyet gazetesinden Sema Eren ' le yaptığı rö ; portajda şu kelimeleri kullanmıştı&hellip ;

Bir kanalın başına geç ; meniz iç ; in teklif aldınız , neden kabul etmediniz?

- Birkaç ; yerden bö ; yle bir teklif geldi . Ancak benim yapım genel mü ; dü ; r olmaya uygun değil . Ben yö ; netebilirim ama yö ; netilemem . Kendi kanalım olursa , ç ; ok iyi yö ; netirim ama&hellip ; Medya Kafe