Stoch tam bomba! - SPOR

Beşiktaş’ın yöneticisi Adalı, “Biz Quaresma ile uğraşırken rakibimiz Fener vasat bir topçu olan Stoch’u aldı” dedi

 

Beşiktaş’ın yöneticisi Adalı , “Biz Quaresma ile uğraşırken rakibimiz Fener vasat bir topçu olan Stoch’u aldı” dedi

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ezeli rakiplerine gönderme yapıp , “Stoch da kim? Quaresma’nın yanında esamesi okunmaz . Başımıza dünya yıldızı yaptılar! Hakikaten bomba bir transfer!” dedi . Adalı şöyle konuştu : “Bursa ; Holosko’ya karşılık Volkan , Ozan ve Sercan’ı önerdi , biz nakit istedik . Denizli gidince yerli transferi askıya aldık . Tello ve Holosko’nun fiyatı kupa sonrası 3’e katlanır . Serdar ve Batuhan’ı gönderdiğimiz için pişmanız . ” Yönetici Erdoğan Toprak da “Yönetim kongreye hesap verir medyaya değil” dedi .

Schuster’e öğretmen

Bernd Schuster’in Beşiktaş’tan ilk isteği Türkçe öğretmeni oldu . Yönetici Serdal Adalı , “Hocamız futbolcularıyla Türkçe anlaşmak istiyor . Tutacağımız öğretmen kampa da götürülecek . Denizli’nin alacağı 2 . 5 milyon euro’yu baz alarak hocayla anlaştık . Avrupa şampiyonu olursak özel prim alacak . Salı günü gelecek ve çarşamba günü imza töreni olacak” diye konuştu .

Real Madrid’le Guti pazarlığı

Bernd Schuster’i takımın başına getirdikten sonra futbolcu avına çıkan Beşiktaş’ın Real Madrid’le yollarını ayıracağını açıklayan Guti için girişimlerine devam ettiği bildirildi . İspanyol kulübünün yıldız futbolcu için kapıyı 4 milyon euro’dan açtığı , Siyah-Beyazlılar’ın bu rakamı düşürmeye çalıştığı belirtildi . Bu arada Guti’nin Beşiktaş’ın kendisine önerdiği yıllık 4 milyon euro teklifine sıcak baktığı ancak Türkiye’ye gelme konusunda tam karar veremediği öğrenildi . Öte yandan Real Madrid’in başına getirilen Portekizli Jose Mourinho’nun Guti ile bir görüşme yaptığı ve “Bize faydalı olmayacaksan , gidebilirsin” dediği ifade ediliyor .

TSYD’den Beşiktaş açıklamasına tepki

TSYD , Beşiktaş’ın spor basınını hedef alan açıklamasına tepki gösterdi . Bildiride ‘’Denizli’nin görevden ayrılışıyla Schuster’in göreve getiriliş sürecinde tümüne yakın doğru haberler ve isabetli yorumlar ortaya çıkmıştır . Gerçeğe uygun olmayan haber ve yorumlar da olmuştur . Yakışıksız bir üslupla toptancı suçlama anlayışının ürünü olan metinde spor basınını hedef alan sözleri tepkiyle karşıladığımızı bildiriyoruz” denildi .

Star Gazete