Maliye Bakanı Şimşek Gaziantep'te

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep gezisinin ikinci gününde AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığı hizmet binasını açtı.

  Bakan Şimşek ' in İslahiye programına Vali Süleyman Kamçı , AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Fatma Şahin , Özlem Müftüoğlu , Halil Mazıcıoğlu , Mehmet Sarı ve Mahmut Durdu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey , AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve parti yöneticileri katıldı . Davul ve zurna ile karşılanan Bakan Şimşek kendisi için kesilmek istenen kurbanların kesilmemesini istedi . Bakan Şimşek ve beraberindekiler kurdeleyi keserek AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığı ' nı hizmete açtı .
AK Parti İslahiye İlçe Başkanı Şaban Doğan açılışın ardından Bakan Şimşek ' e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi . Şaban Doğan ' ın eşi ise Bakan Bakan Mehmet Şimşek ' in eşi Esra Şimşek ' e bir altın kolye hediye etti .
Bakan Şimşek ve beraberindekiler açılış töreninin ardından İslahiye Kaymakamı Resul Kır ' ı ziyaret etti . İlçenin sorunları hakkında Bakan Şimşek ' e bilgi veren Kaymakam Kır , özellikle ören yerlerinin turizme kazandırılması ve Suriye sınırında bir gümrük kapısı açılması ile gümrük tesislerinin kurulması konularındaki çalışmalarına destek istedi .
Kaymakamlık ziyaretinin ardından bir fabrikada işçilerle birlikte yemek yiyen Bakan Şimşek ' in yanına Türkiye ' nin en uzun boylu ikinci adamı olan 2 , 33 metre boyundaki Ramazan Karageyik geldi . Bakan Şimşek , Ramazan Karageyik ile bir süre sohbet etti . Karageyik , Bakan Mehmet Şimşek ' ten kız kardeşinin eşi için iş talebinde bulundu .
Yemek sonrası AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına geçildi . AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ' in açılış konuşmasının andından kürsüye çıkan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de , ülkenin içinde bulunduğu durum ve Anayasa değişikliği hakkındaki görüşlerini dile getirdi .
Konuşmaların ardından çeşitli siyasi partilerden AK Parti ' ye geçen çok sayıda kişiye rozetleri takıldı .