Kuşadası Geceleri Rengarenk

Kuşadası'nda, gündüz plaj, havuz ve su parklarında serinleyen tatilciler gece eğlence yerlerinde sabahlara kadar eğleniyor

  Kuşadası ' nda , gündüz plaj , havuz ve su parklarında serinleyen tatilciler gece eğlence yerlerinde sabahlara kadar eğleniyor . Kuşadası ' nın eğlence yerleriyle ünlü Barlar Sokağı yabancı turistler , Kaleiçi ve Yılancı Burnu ise Kuşadalılar ve yerli turistler tarafından tercih ediliyor . Yabancı turistler , bar ve diskolarda sabaha kadar dans edip eğleniyor .
Haziran ortalarına gelinmesiyle iyice ritm yükselten bar ve diskolar dün gece tıka basa doldu . Barlar Sokağı , her yıl olduğu gibi bu yılda özellikle yabancı turistler tarafından tercih edilirken , Yılancı Burnu ' ndaki beach clublar ile Kaleiçi ' nde canlı müzik yapan barlar ile Kuşadalılar turistlerin uğrak yeri oldu .
Sürekli kadro değişiklikleri ve farklı animasyonlarla eski günlerini arayan Kaleiçi ' nde eğlence merkezleri bu yaza damga vurma konusunda oldukça iddialı . Heaven Bar ' da İrem , Yaba Bar ' da Erçin , Miracle Live ' de Özhan sahne aldı . Ayrıca , Yılancı Burnu ' nda Jade Cabaret ve Soho , Kadınlar Denizi ' nde Miracle Beach Club ve Marina karşısındaki Aura Moonlight ise her kesime hitap eden kaliteli eğlence sunumları ile yaz sezonunun gözdesi olmaya aday gözüktü .