İngiltere'ye ABD'den erken uyarı

İngiltere, Dünya Kupası finallerindeki ilk maçında ABD ile 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yarattı.

  İngiltere , Dünya Kupası finallerindeki ilk maçında ABD ile 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yarattı .
2010 Dünya Kupası ' nın favorileri arasında gösterilen İngiltere , turnuvaya istediği başlangıcı yapamadı .

Rustenburg ' deki Royal Bafokeng Stadı ' nda 44 bin kişinin izlediği C Grubu ' nun açılış maçında İngiltere ile ABD 1-1 berabere kaldı .

4 . dakikada Steven Gerrard ' ın golüyle öne geçen İngilizler , 40 . dakikada kaleci Robert Green ' in büyük hata yaptığı bir pozisyonda Clint Dempsey ' nin golüne engel olamadı .

İkinci yarıda İngiltere Lampard ve Rooney ' nin uzaktan şutları dışında gole yaklaşamadı , ABD ' de ise Altidore ' un bir vuruşunda Green ' in çeldiği top üst direkten döndü .

İngiltere kaptanı Steven Gerard , " zor bir maçtı , en önemlisi kazanmaktı ama çok kötü bir gol yedik . Böyle tuhaf goller zaman zaman olur . Biz de ufak çaplı bir şo yaşadık ama Robert ' a destek olacağız " dedi .

John Terry de Green ' in yediği golü talihsizlik olarak değerlendirdi ve bu beraberliği takım olarak telafi edeceklerini söyledi .

İngiltere : Green , Johnson , Terry , King ( 46 Carragher ) , Ashley Cole , Lennon , Lampard , Gerrard , Milner ( 30 Wright-Phillips ) , Heskey ( 79 Crouch ) , Rooney .
ABD : Howard , Cherundolo , DeMerit , Onyewu , Bocanegra , Dempsey , Bradley , Clark , Donovan , Findley ( 77 Buddle ) , Altidore ( 86 Holden ) .

Goller : 4 Gerrard , 40 Dempsey

Sarı kartlar : Milner , Gerrard , Carragher , Findley , DeMerit , Cherundolo

Hakem : Carlos Eugenio Simon ( Brezilya )

Stat : Royal Bafokeng


CNN Türk