İki Efsane İsim yarın İstanbul'da

Yıldızlar geçidinde bu hafta Eric Clapton ve Steve Winwood İstanbul'da olacak. Yıldızlar geçidi diyorum çünkü her hafta bahsettiğim gibi bu yaz Türkiye dünyaca ünlü isimlerin akınına uğruyor.

  Yıldızlar geçidinde bu hafta Eric Clapton ve Steve Winwood İstanbul ' da olacak . Yıldızlar geçidi diyorum çünkü her hafta bahsettiğim gibi bu yaz Türkiye dünyaca ünlü isimlerin akınına uğruyor .
İstanbul sanata ve özellikle de müziğe doyuyor . 3 Haziran’da başlayan İstanbul Müzik Festivali son günlerini yaşıyor .

İstanbul’da bu hafta ki diğer yıldızlar ise ise Eric Clapton ve Steve Winwood . Beraber turneye çıkan ikili , turnenin son konseriyle 13 Haziran Pazar günü Kuruçeşme Arena’da olacak .

İşte bu haftanın tüm etkinlikleri ve bilet fiyatları…


Teoman - Emre Aydın
Türk rock müziğinin en başarılı erkek vokallerinden Teoman ve Emre Aydın bu kez aynı sahneyi paylaşıyorlar . 12 Haziran Cumartesi günü İzmir Arena’da İzmirli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacaklar . Saat 19 : 00’da başlayacak gecenin bilet fiyatı ise 34 TL .

Nardis Superband - Sibel Köse
Balık Ekmek Caz geceleri Haziran’da da tüm hızıyla devam ediyor . 12 Haziran Cumartesi günü , Kuruçeşme’den saat 19 : 30’da Bosphorus Yatının boğaza hareketiyle başlayan geceye , Jazz Club’ın usta virtüözlerinden oluşan Nardis Superband , Sibel Köse’ye eşlik ediyor . Balık-ekmek , limitsiz şarap ve bira ücrete dahil olduğu gecenin bilet fiyatı 100 TL .

Eric Clapton & ; Steve Winwood
İki efsane isim Pazar günü İstanbul’u sallamaya hazırlanıyor . 19 Grammy ödüllü gitar kahramanı Eric Clapton ve rock müzik tarihinin en çarpıcı seslerinden Steve Winwood 13 Haziran Pazar günü Turkcell Kuruçeşme Arena’da bir araya geliyor . Avrupa turnesinin son ayağı olan bu konseri kaçırmayın derim . Saat 21 : 00’de başlayacak unutulmaz konserin bilet fiyatı ise 99 TL .

Ajda Pekkan - Şef Behzat Gerçeker & ; Enbe Orkestrası
Geçen sene verdiği muhteşem konserlerle 2009 yazına damga vuran Türk Pop Müziğinin süperstarı Ajda Pekkan , yoğun talep üzerine 13 Haziran Pazar akşamı Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu ' nda yeniden bir konser vermeye hazırlanıyor .
Konserde sanatçıya kendi özel orkestrasıyla birlikte Behzat Gerçeker şefliğinde Enbe Orkestrası da eşlik edecek .

Lura
Capo Verde ' nin hasret , aşk , deniz tuzu , müzik kokan kıyılarından , portekizce konuşan , sahnedeki sempatik tavırları ve dansıyla seyircilerin gönlünde taht kuran Lura , 15 Haziran Salı günü İstanbul Modern’de müzik severlerle buluşacak . Saat 21 : 00’de başlayacak büyülü gecenin bilet fiyatı 67 , 50 TL .

Jean Michel Jarre
Elektronic müzik sevenler için bir önerim olacak . 20 . yüzyılın en büyük müzik devrimi olan elektronik müziğin tartışılmaz efsanesi Jean Michel Jarre 15 Haziran Salı günü
Turkcell Kuruçeşme Arena ' da sahne alıyor . Konserlerindeki görsel şöleni ile daima teknolojinin tüm görkemini seyirci ile buluşturmayı başaran sanatçının konseri saat 21 : 00’de başlıyor . Bilet Fiyatları ise 200-150 ve 80 TL .

Manuel Reina & ; Bato Tato
Flamenco dansçısı Manuel Reina , pek çok projede birlikte çalıştıği Roman müzisyenleri ile yepyeni repertuar ve yorumla 16 Haziran Çarşamba gecesi Balans Jolly Joker ‘de sahne alıyor . Flamenco’nun ateşli ritmi , armonileri ve sıcak alaturka melodileri ile geçecek gece saat 21 : 00’de başlıyor . Bilet fiyatları ise 23 TL , VIP 45 TL .




CNN Türk