Gkv'nin Düzenlediği 'Badminton Cup 2010' Start Aldı

Kuruluşunun 47

  Kuruluşunun 47 . yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı ( GKV ) Özel Okulları , Gaziantep ' te ilk kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilecek olan Badminton Cup 2010 ' un startını Sanko Park ' ta düzenlenen törenle verdi .
Sanko Park ' ta start alan Badminton Cup 2010 turnuvasının açılış töreninde turnuvanın amacını dile getiren GKV Özel İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik , " Okullarımız eğitim yanında sosyal kültürel sanatsal ve sportif faaliyetlerle de toplumun bütün kesimlerini kucaklamakta ve yaptığı sosyal organizasyonlarla dikkat çekmektedir . Gaziantep ' te ilk kez bu yıl 1 . Organize edilen ve önümüzdeki yıllarda daha da geniş kapsamlı yapılacak olan Badminton Cup 2010 Turnuvasına katkılarından dolayı Sanko Park başta olmak üzere , Beşler Grup , Geylani Ticaret , Karan Tekstil ve Bulguroğlu Baklavalarına teşekkür ediyoruz . Sporcularımıza başarılar dilerken organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emekleri ve özverili çalışmaları olan Beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet Altan ' a teşekkür ediyorum " dedi .
Düzenlenen açılış töreninin ardından turnuva sponsorlarına birer teşekkür plaketi verildi . Teşekkür plaketlerini GKV Özel İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik , Sanko Park adına Genel Müdür Emre Şen ' e , Beşler Grup adına Metin Boyu ' ya , Karan Tekstil ve Bulguroğlu Baklavaları adına Fatih ve Necati Bulguroğlu ' na verdi .
Turnuvada derece alan sporculara ödül olarak birer plaket yanında çeyrek altın verilecek . 7 ' den 77 ' ye herkese açık olarak düzenlenen turnuvaya yaklaşık 500 sporcunun katılacağı ifade edildi . Düzenlenen törenin ardından turnuvanın ilk maçını yapacak olan sporcularla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi .