Almanya-Avustralya maçı saat 21:30'da

2010 Dünya Kupası D Grubu'nda Almanya ile Avustralya saat 21:30'da karşı karşıya gelecek.

 

ALMANYA - AVUSTRALYA MAÇ ; I CANLI İZLE



Durban ' daki 69 bin kapasiteli Moses Mabhida Stadyumu ' nda saat 21 . 30 ' da başlayacak maç ; ı , Meksikalı hakem ü ; ç ; lü ; sü ; Marco Rodriquez , Jose Luis Camargo Callado ve Alberto Morin Mendez yö ; netecek .

Almanya Teknik Direktö ; rü ; Joachim Lö ; w ' un , kesin olarak kimin oynayacağını belirlemediği sol bekte Badstuber ' e gö ; rev vermesi bekleniyor . Almanya ' da Cacau ' nun formda olmasına rağmen santrfor olarak Miroslav Klose ' nin forma giymesi , sol aç ; ıkta da Thomas Mü ; ller ' in oynaması bekleniyor . Avustralya ' da hafif sakatlığı bulunan Harry Kewell ' ın ilk 11 ' de yer almayacağı sanılıyor .

Notlar :

Almanya ' da kaptan Philipp Lahm ( 26 ) , bir Dü ; nya Kupası maç ; ında sahaya kaptan olarak ç ; ıkan en genç ; oyuncu unvanının sahibi olacak .

Almanya Teknik Direktö ; rü ; Lö ; w , ilk kez bir Dü ; nya Kupası maç ; ında bir takımın başında olacak . Lö ; w , 2006 ' daki kupada Almanya Milli Takımı Teknik Direktö ; rü ; Jü ; rgen Klinsmann ' ın yardımcısıydı .

3 . kez Dü ; nya Kupası ' na katılan Avustralya , ilk kez Almanya dışında dü ; zenlenen bir kupaya katılıyor . Avustralya ' nın daha ö ; nce katıldığı 1974 ve 2006 ' daki kupalar Almanya ' da dü ; zenlenmişti .