Toprakkale Belediyesi'nden Mevlit

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar için Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal tarafından mevlit okutuldu

  Osmaniye ' nin Toprakkale ilçesinde geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar için Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal tarafından mevlit okutuldu . Osmaniye İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Öztürk , Toprakkale Müftüsü Burhan Çakır tarafından okunan mevlidi şerife Toprakkaleli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi .
Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal üç ayların yaklaştığını ifade ederek " Bir hafta içerisinde çeşitli kazalar sonucunda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti . Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm ahirete göç edenler için bir mevlid okutmak istedik . Düzenlediğimiz programa katılan Osmaniye Valimiz Celalettin Cerrah başta olmak üzere katılan tüm Toprakkaleli hemşerilerimize Osmaniye ' den gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum . Acılar paylaştıkça azalıyor . Diğer yandan geçtiğimiz gün ilçemizi ziyaret eden eski bakanlarımızdan ve Mersin Milletvekili Kürşat Tüzmen ' e , Sayın Valimiz Celalettin Cerrah ' a Toprakkaleliler adına teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu .
Merkez Cami ' de okutulan mevlide Vali Celalettin Cerrah , Belediye Başkanı Kadir Kara , Toprakkale Kaymakamı Güngör Yıldırım , AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur , Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çenet , Merkez İlçe Başkanı Mehmet Demir ile sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı . Vali Celalettin Cerrah ile beraberindekiler daha sonra cenaze evlerini ziyaret ederek taziyelerini iletti .