SBS 2010 6. sınıf sınav soruları ve cevapları

SBS 2010 6.sınıf soruları ve cevapları. SBS 2010 seviye belirleme sınavı soru cevapları açıklandı. SBS (Seviye Belirleme Sınavı) soru cevaplarını sitemizde bulabileceksiniz. 2010 SBS 6. Sınıf Soruları ve Cevapları sitemizde yer alacaktır. Lütfen 2010 SBS 6. Sınıf Soruları ve Cevapları için sitemizi takip ediniz.

SBS 2010 6. sınıf sınav soruları ve cevapları
SBS, tüm il merkezleri ile yurt dışında Lefkoşa, Trablusgarp, Riyad, Medine, Cidde, Tebük, Kuveyt, Aşkabat, Taşkent, Bakü ve Bişkek'de gerçekleştirildi.

SBS, tüm sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle 10.00'da başlayıp ve 12:00’da sona eriyor. Öğrencilere sınavda 100 soru yöneltildi.

Sınavın soru ve cevapları, '' https://www.meb.gov.tr/sinavlar/sbs8.html '' adresli linkten yayımlanacak.

Sınav sonuçları 8 Temmuz 2010'da açıklanacak.

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin tercihleri 9-23 Temmuz tarihleri arasında okul müdürlükleri tarafından alınacak. Öğrenciler 12 tercih yapabilecek. Yerleştirme sonuçları ise 29 Temmuz tarihinde ilan edilecek.

Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek. Sonuçlar, '' https://www.meb.gov.tr '' ile '' https://oges.meb.gov.tr '' internet adreslerinde ilan edilecek.

Öğrencinin sınav sonuç bilgileri, kayıt hakkı kazandığı okulun ekranından izlenebildiğinden kayıt sırasında ayrıca sonuç belgesi talep edilmeyecek. Okul müdürlükleri velinin talep etmesi durumunda, internet adreslerinden sınav sonuç belgesinin çıktısını alacak, onaylı ve mühürlü imza karşılığı öğrenciye verecek.

SBS 6. SINIF SORULARI İÇİN TIKLAYIN


SBS 6. SINIF SORULARI VE VİDEO ÇÖZÜMLERİ

SBS PUAN HESAPLAMA CETVELİ