Nazilli'ye Yeni Dershane

Nazilli'de üç eğitimcinin ortak girişimiyle kurulan dershane, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

  Açılışa Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız , Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık , Buharkent Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu , İsabeyli Belediye Başkanı B . Kuvvet Erim , İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal , Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve çok sayıda davetli katıldı .
Açılışta konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık , " Nazillimiz eğitimde Aydın ' ı çok iyi temsil ediyor . Dün bir okulumuzda öğrendiğime göre SBS ' de 4 çocuğumuz soruların tamamını yapmış . Bu tarz oranları diğer okullarımıza da yaydığımızda Nazilli ' nin eğitim camiasında ne kadar güçlü ve ne kadar başarılı olduğunu görebiliyoruz . Çocuklarımız her şeyin en iyisine layık çünkü gelecekte Atatürk ' ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti ' ni bu çocuklarımıza emanet edeceğiz . Çocuklarımız ilerde inşallah Lider Ülke Türkiye hayalini gerçekleştirecekler " dedi .
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız da , " Nazilli eğitim öğretim seviyesi açısında Türkiye genelinde belli yere ulaşmış ve geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir . Bundan dolayıdır ki ülkemizin birçok yerinden sadece Nazilli ' de eğitimini ve öğrenimini yükseltmek çocuğunu daha iyi bir üniversiteye göndermek amacıyla gelen insanlarımız mevcuttur . Bu da bizim açımızdan gurur duyulacak bir gerçektir . Nazillimizde açılan bu 13 dershanemizin başarılı olmasını temenni ederim . Nazilli ' nin başarılı gençlerini yetiştiren tüm öğretmenlerimizi ve kurumlarımız kutluyorum " diye konuştu .
Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Yıldız , Başkan Alıcık ve protokol üyeleri tarafından dershanenin açılış kurdelesi kesildi .