Marmaris'te Festival Heyecanı

Armutalan Belediyesi'nce bu yıl 2.'si düzenlenen 'Uluslararası İncilerin Dansı Çocuk Festivali' açılış yürüyüşüyle başladı.

  Rusya , Kazakistan , Romanya , Bulgaristan , Türkiye ve Almanya ' dan olmak üzere toplam 6 ülkeden 18 dans grubunun 500 üyesinin katıldığı , 1 kilometrelik yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu . Zaman zaman etkili olan yağışın tamamlanmasına engel olamadığı yürüyüşün sona erdiği meydanda bir tören düzenlendi . Törende konuşan Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü , " Her geçen yıl katılımcı sayısını ve coşkuyu arttırmayı , 2012 ' de 100 ülkeden 2 bin çocuğumuzu burada ağırlamayı hedefliyoruz ' ' dedi .
Grupların yapacakları gösteriler , yağmurun devam etmesi sonucu iptal edildi . Festival kapsamında , dans grupları ilçenin değişik yerlerinde gösterilerini sunuyor . Festival , 15 Haziran Salı günü Armutalan Belediye Halk Meydanında yapılacak olan gala gecesiyle son bulacak . Galaya , ünlü sanatçı Tolga Çandar da katılarak seslendireceği Muğla Türküleri ile renk katacak .