Mardav'ın Hedefi Bin Öğrenciye Burs
Adana'da kurulu Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) ihtiyaç sahibi öğrencilere daha fazla burs verilmesi için ziyaret turlarını sürdürüyor.

Başkan Göktekin, MARDAV olarak amaçlarının Adana'da yaşayan Mardinliler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak olduğunu belirterek, "Bizim şu an amacımız, burs verebilecek 100 Mardinli hemşerimize ulaşarak, bin öğrenciye burs verebilmektir. Bunun için ziyaretlerimize devam edeceğiz" dedi.
Arap, Kürt, Süryani ve Hıristiyan gibi farklı dil, din ve renklere sahip olan insanların Mardin'de barış, hoşgörü ve sevgi içinde yaşadığını söyleyen Göktekin, "Mardin'de çan sesi de ezan sesi de duyulur. Farklı inançlara sahip Mardinliler huzur içerisinde inançlarını yaşarlar. İş ve aş kaygılarıyla ya da eğitim öğretim için başka kentlere giden çok sayıda Mardinli hemşerimiz var. Bizler de vakıf olarak ihtiyaç sahibi olan tüm hemşerilerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
