Kozan'da Sünnet Şöleni

Kozan Belediyesi tarafından bu yıl 20.si düzenlenen sünnet şöleninde Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili kirvelik yaptı.

  Kozan Belediyesi ' nin Kurtuluş Bayramının 90 . yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu sünnet şöleni uzman hekimler kontrolünde Kozan Devlet Hastanesi ' nde yapıldı . Geleneksel hale gelen ve bu yıl da 20 . ' si yapılan sünnet şöleninde bugüne kadar 16 . bin 630 çocuğun sünnetinin yapıldığı bildirildi .
İl Sağlık Müdürlüğü , Kozan Devlet Hastanesi , Sağlık Grup Başkanlığı ve Belediye sözleşmeli hekimlerinin koordinasyonu ile gerçekleştirilen sünnet şöleninde cerrahlar Mustafa Eren , Abdülkadir Başaran ' nın kontrol ve gözetiminde 20 kişilik sağlık görevlisi tarafından gerçekleştirilen sünnet , Kur ' an-ı Kerim Okunması ile başladı .
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan , sünnet olan çocukların sağlıklı bir şekilde ayağa kalkmaları için tecrübesi olan uzman ekibin görev aldığını belirterek , " Ekonomik sıkıntılar nedeniyle çocuklarını sünnet ettiremeyen fakir ailelerimize bir nebze de olsa yardımcı olabilirsek ne mutlu bize . Sünnet Şölenimizde başta uzman cerrahlar olmak üzere tüm sağlık personeline şükranlarımı sunuyorum " dedi .
Şölene katılan Kozan Kaymakamı İzzetin Sevgili ve Malatya Akçadağ Belediyesi eski Başkanı Hasan Saklı da sünnet olan çocuklara acil şifalar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu . Kaymakam İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özgan sünnet odalarını tek tek dolaşarak çocuklara kirvelik yaptılar . Sünnetten sonra çocuklara ve ailelerine yemek ikramında bulunuldu .