Egeliler Taif'e Damga Vuracak

Egeli mobilyacılar, İzmir Mobilaycılar Odası'nın davetiyle bir araya geldi

  Egeli mobilyacılar , İzmir Mobilaycılar Odası ' nın davetiyle bir araya geldi . Yaklaşık 20 odanın başkan ve vekillerinin buluştuğu toplantıda sorunlar ve çözüm yolları masaya yatırıldı . Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu ' nda ( TAİF ) bölgenin güçlü temsil edilmesi kararlaştırıldı .
Ekonomiden siyasete kadar bir çok alandaki hızlı değişimi göz önünde bulunduran İzmir Mobilyacılar Odası , bölgesel birliktelik oluşturmak için kolları sıvadı . Ege Bölgesi ' ndeki mobilyacılar , marangozlar ve bilimum ağaç işleri ile uğuraşanların oda başkan ve başkan vekilleri İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir ' in çağrısıyla bir araya geldi . İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ' nin Birlik Oteli ' ndeki programa davetlilerin tamamına yakını katılım gösterdi . Yaklaşık 20 oda temsilcisi önemli kararlara imza attı . Sorunların çözümü noktasında birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan Başkan Özdemir şunları söyledi ; " Sektörümüzün sorunları ve çözüm yolları hepimizin bildiği konular . Kronikleşen sorunların çözülmeme sebebi bu güne kadar gerçek anlamda bir birlikteliğin sağlanamamış olmasıdır . Önümüzdeki dönemde en azından bölgemizdeki birlikteliği sağlamak için yola çıktık . Başaracağımıza inancımız tam . Birlikte hareket etmek istememizin amacı ; sektörel tanıtımları gerçekleştirmek , internet ortamında sanal fuar ve haber portalı oluşturmak , yurtiçi ve yurtdışı fuar organizasyonlarında büyük bir duruş sergilemek , kurumsal ticari referansların güncellenmesi , toplu alımlarla girdi maaliyetlerini düşürmek , kurulacak bir lojistik firması ile firmaların işlerini kolaylaştırmak . Ege Bölgesi ' ndeki meslektaşlarımızın Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu ' nda daha güçlü temsil edilmesini sağlamak "
Sırayla söz alan oda temsilcileri ortak hareket etmenin yararlı olacağı konusunda görüş bildirdi . Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu yönetim kuruluna hatta başkanlığa aday olması için İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir ' e baskı kurdular . Başkan Özdemir , hedefinin sektörün önünü açmak olduğunu makam mevki peşinde olmadığını söyledi . Özdemir kendisi dışında belirlenecek bir oda temsilcisine desteğinin tam olacağını ifade etti . TAİF seçiminde ortak hareket etme kararı alan Egeli oda temsilcileri genel kurula damgasını vurmaya hazırlanıyor .