Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temaslarda bulanmak üzere Trabzon'a gelecek. Erdoğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nce verilen fahri doktora ün

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temaslarda bulanmak üzere Trabzon'a gelecek. Erdoğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nce verilen fahri doktora ünvan belgesi taktim törenine katılacak. Ardından toplu açılışlar ve TOKİ anahtar teslim töreninde Trabzon Belediyesi önünde halka hitap edecek. AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından Başbakan Erdoğan Trabzonspor Kulübünü ziyaret edecek ve akşam saatlerinde ise memleketi Rize'ye gidecek. (11.45 - 13.30 - 19.30)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay Türkiye Belediyeler Birliği Merkez Binası'nda '25. Yılında Türkiye'de Büyükşehir Yönetimi Ulusal Kongresi'ne katılacak (09.30)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kahramanmaraş'ta Siyaset Akademisi Sertifika Programı'na katılacak. Adliye Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulunacak olan Bakan Ergin, akşam saatlerinde hukukçularla bir araya gelecek. (15.00 -19.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker Antalya'da valiliği ziyaret ettikten sonra, sektör temsilcileri ile Tarım İl Müdürlüğü'nde bir araya gelecek. Eker, AK Parti'nin Dedeman Otel'de düzenleyeceği 'Türkiye Buluşmaları' toplantısına da katılacak. Aksu ilçesinde Yüksel Tohumculuk firmasını ziyaret edecek olan Bakan Eker daha sonra Serik İlçe Tarım Müdürlüğü'nün düzenleyeceği makine ve ekipman dağıtım törenine katılacak. (10.30-11.00-14.00-16.00-18.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te çeşitli ziyaret ve açılışlara katılacak. Bakan Şimşek, Gaziantep Sanayi Odası'nın hizmet binasının temel atma törenine katılacak. Şimşek, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Er Zeynel Direkçi Sosyal Tesisi'nin açılışını yaptıktan sonra Şehitkamil Belediyesi'nin yaptıracağı 1+1 sosyal konutlarının temelini atacak. Şimşek, hemşehri dernekleri festivaline katıldıktan sonra özel bir programa geçecek.(14:30-18:00)

Deniz Baykal, Antalya Kumluca'da CHP İlçe Teşkilatı'nın yemeğine katılacak (19.00)

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Hasan Bozer ve Heyeti Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret edecek ve Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenecek 'KKTC Kupası' koşusuna katılacak (10.30 - 16.30)

Fatih Üniversitesi'nin mezuniyet töreni Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak. Törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılması bekleniyor. (14.00)

Osmaniye'de terörist saldırıda hayatını kaybeden Teğmen Cumhur Akdağ'ın eşi Pınar Akdağ'ın cenazesi İzmir'de toprağa verilecek. Akdağ'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Şirinyer Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kaynaklar Mezarlığına defnedilecek. (17.10)

İHH, Mavi Marmara Gemisi'ne saldırılmasını protesto etmek için Basmane Meydanı'ndan Konak Meydanı'na kadar yürüyecek. Burada bir basın açıklaması yapılacak. Basın açıklamasına Hamas Lideri İsmail Haniye'nin özel temsilcisi de katılacak. (15.30)

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, partisinin Eskişehir il başkanlığının binasının açılış törenine katılacak ( 14:00)

Anadolu Sigorta Eksperleri Derneği ATO Konferans Salonu'nda Sigorta Eksperliği kursunun bitimi nedeni ile kokteyl ve plaket töreni düzenleyecek (12.00)

2010 Dünya Kupası 2. gününde Arjantin-Nijerya, Güney Kore-Yunanistan ve İngiltere-ABD maçları oynanacak. (14.30 / 17.00 / 21.30)

Beşiktaş'ta yönetim kurulu, BJK Kurulları, BJK İstişare Heyetleri, BJK Amatör Branşları'nın da katılacağı bir barbekü partisi düzenlenecek. (13.00)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek.