Antalya Sıcağında Kürk Tanıtımı

Antalya'da "Alışveriş yaparken tatil, tatil yaparken alışveriş yap" sloganıyla düzenlenen "Dosso Dossi Fashion Show" kapsamındaki defilede mankenler yakıcı sıcağın altında kışlık elbise ve kürk giydi.

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show kapsamında 20 ülkeden bin 200 kişi Antalya'da 'Alışveriş yaparken tatil, tatil yaparken alışveriş yap' sloganı ile bir araya geldi. Organizasyonla ilgili bilgi veren Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "Antalya'ya gelen firmalar bir hafta süreyle aileleriyle birlikte ücretsiz tatil yapıyor. Özellikle doğu bloku ülkelerinden gelen gruplar birçok ürünü ve markayı bir arada bulurken hem de tatil yapıyor. Buraya gelen katılımcılara en az 15 bin
dolarlık alışveriş yapma koşulu sunuluyor. Organizasyona katılan tekstil firmalarına ise 100 bin dolarlık satış garantisi taahhüt ediyoruz. Böylece hem tatil hem alışveriş yapıyor, hem de turizme katkı sağlıyoruz" dedi.
Kremlin Palace Otel'de düzenlenen organizasyon kapsamında ünlü koreograf Öner Evez'in koreografisiyle Ece Sükan, Hande Subaşı, Selda Car, Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Bilge Kara ve Nur Gümüşdoğrayan mankenlerin de katıldığı bir defile düzenlendi. Türk markalarının 2010-2011 sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttığı defileye ithalatçı firmalar ve tatilciler büyük ilgi gösterdi. Antalya'nın 35 dereceye varan sıcağı altında kürk, bot ve kışlık elbiseler giyen mankenler zor anlar yaşadı.