Semih, hangi soruya gülümseyerek cevap verdi?

Milli futbolcu Semih Şentürk, Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki iddialara, 'Ben Fenerbahçenin halen sözleşmeli bir futbolcusuyum' diyerek cevap verdi. Fenerbahçe...

 

Milli futbolcu Semih Şentürk , Fenerbahçe ' den ayrılacağı yönündeki iddialara , " Ben Fenerbahçenin halen sözleşmeli bir futbolcusuyum " diyerek cevap verdi .

Fenerbahçe ' nin yıldız futbolcusu Semih Şentürk lige verilen arayı Muğla ' nın Fethiye ilçesinde tatil yaparak geçiriyor .
Gökhan Gönül , Sinan Koloğlu ve Caner gibi futbolcularla aynı otelde kalan Şentürk , koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ' yı makamında ziyaret etti .
Ziyaretini İlçe Emniyet Müdürü Harun Drama ile birlikte yapan Şentürk , takımdan gönderileceğine yönelik haberleri değerlendirdi . Kendisinin halen Fenerbahçe ' nin sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirten Şentürk , başka bir takıma transfer olup olmayacağı konusunda ise konuşmadı .
İleride ne olup biteceğini bilmediğini kaydeden Şentürk , " Sezonu hiç kupa almadan bitirdik . Haliyle takımda birtakım değişiklikler olacaktır . Bu başkan ve yönetimin bileceği bir şey . Evet bu sezon takımda fazla forma şansı bulamadım . Daum beni pek fazla düşünmediği için iyi beni oynatmadı . Her futbolcu ilk 11 ' de forma giymek ister bu nedenle de kendisiyle anlaşamadık . " dedi .
Sohbet sırasında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ' nın ( Galatasaray ' a gitme ) telkiniyle karşılaşan Şentürk , başkana gülümseyerek cevap verirken açıklama yapmaktan kaçındı .
" DÜNYA KUPASINDA FAVORİM İSPANYA "
Transfer çalışmalarını gazetelerden takip ettiğini de kaydeden Semih Şentürk , Dünya Kupası maçlarındaki favori takımını ise İspanya olarak açıkladı . Kendisinin Milli Takımda İspanya ' ya karşı oynadığını hatırlatan Şentürk , final için ise Arjantin - İspanya tahmininde bulundu .
" ARTAN YABANCI KONTENJANI YERLİ FUTBOLCULAR İÇİN SIKINTI "
Gazetecilerin Türkiye Futbol Federasyonu ' nun yabancı kontenjanını artıran kararıyla ilgili sorularına ise Milli Futbolcu Semih Şentürk , şu şekilde yanıtladı : " Yabancı sayısının artırılması yerli futlbolcular aleyhine muhakkak sıkıntı olacaktır . Ama iyi olan yerli futbolcuların da kendilerini gösterip ilk 11 ' de yer bulmaları gerekiyor . Bunun Milli Takıma nasıl bir etki koyacağını ise ilerleyen günlerde göreceğiz . "
( CİHAN )


Zaman