Mhp'li Kara'nın Köy Gezisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, "Tek başına iktidara geldiğimiz zaman çiftçi altın çağını yaşayacak" dedi.

  İbrahim Kara , İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Özen , Aytan Köylü ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte köyleri gezip vatandaşların sorunlarını dinledi . Dörtler , Örcün , Kırıklı , Kaşoba ve diğer bazı köyleri ziyaret eden Kara , " 2002 ' deki şartlarda 2 . 5 kilo buğday satıp 1 litre mazot alan çiftçi şimdi 6 kilo buğday satmak zorunda kaldı . Tarım ürünlerinin hemen tamamında durum farklı değil . Tarım Bakanlığını yürüten MHP o koalisyon şartlarında çiftçiyi baş tacı etmişti . Allah ' ın izni , aziz milletimizin desteği ile MHP tek başına iktidar olacak . O zaman göreceksiniz ; bütün çiftçilerimizin alım gücü artacak , çiftçi altın çağını yaşayacak " diye konuştu .
Bugün özel yatlara , uçaklara vergisiz mazot verildiğini belirten Kara , " Hükümet çiftçiye gelince yan çiziyor . 7 . 5 yıldır bir kalemde eşe dosta , yandaşlara milyarlar akıtanlar , üreticilerin ekmeğini küçülttüler . Bir kalemde holdinglerin milyarlarca lira borcunu silenler , çiftçileri icralık ettiler . Zevk ile sefa içinde gezenlere var da , alın teri ile üretenlere yok mu? Çiftçilerimize verilecek her türlü destek analarının ak sütü gibi helaldir " ifadesini kullandı .
Yargı üzerindeki baskıların , hukuksuz uygulamaların tarihte eşi benzeri görülmemiş biçimde artarak devam ettiğini belirten Kara " Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle bunların hesabı tek tek sorulacak . Bu yolsuzluklara , hukuksuzluklara alet olan , yardımcı olan bürokratlardan da hesap sorulacak . Bundan kuşkunuz olmasın " dedi .
İl Genel Meclis Üyeleri Altan Köylü ile Ahmet Özen de , ziyaret edilen yerlerdeki sorunların çözümü için verilen gayretleri anlattılar .