Kula'da Ab Projeleri Toplantısı

Manisa'nın Kula ilçesinde Avrupa Birliği (AB) projeleri ve uygulamalarının değerlendirilmesi amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

  Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi Konferans Salonu ' nda düzenlenen toplantıya Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner , Kula Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı , Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yiğen , Şoförler Odası Başkanı Doğan Durgut , Tuhafiyeciler Dokumacılar Odası Başkanı Fehmi Yıldırım ve daire amirleri katıldı .
Manisa Valiliği AB Proje Koordinasyon Merkezi Birimi çalışanları Müjde Egemen Toplu , Ural Sevener ve Nilgün Özcan , tolantıya katılanlara AB projeleri hakkında bilgi verdi . Sunumu yapan Ural Sevener , Manisa Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyonu biriminde 7 kişi ile birlikte çalışma yaptıklarını söyledi . Sevener , " Bizler ilçelerimizden gelecek projeler için de her zaman görev başında olduklarını söyleyerek ilçelerimizde bu konuda teşkilatlanmalıyız . Avrupa Birliği hibe fonlarından yararlanmalıyız .
İlçede birimimiz kurulduktan sonra bizden eğitim alıp ilçede projeler ile ilgili seminerler , toplantılar yapacaklar . Kesinlikle proje hazırlamayacaklar , sadece koordinatörlük yapacaklar . Eğer projeleri bize yazdırırsanız biz arkadaşlarımızla birlikte 3 gün içerisinde 10 proje hazırlarız . Manisa ' da 400 proje var . Bu 400 projenin 300 tanesinde bizim imzamız var " diye konuştu .
AB projeleri ile Manisa ' nın kabuğunu kırıp Avrupa ve Dünya ' ya açıldığını belirten Sevener , Manisa il genelinde merkezden sonra Kulanı ' n da kabuğunu kırıp AB projelerinden faydalanmasını istediklerini sözlerine ekledi .