Hanımlar Park, Çocuklar Oyuncak İstedi

Kütahya Simav'ın daha yaşanabilir çağdaş bir kent olmasını hedefleyen belediye her mahalleye bir park ve çocuklar için yeni oyun guruplarına start verdi

  Kütahya Simav ' ın daha yaşanabilir çağdaş bir kent olmasını hedefleyen belediye her mahalleye bir park ve çocuklar için yeni oyun guruplarına start verdi . Bu çalışmalar kapsamında Çavdır Mahallesine yaptırdığı parkın içerisini de çocuklar için yeni oyun guruplarıyla donattı . Ancak mahalle sakinleri ve çocuklar kendi parklarının geçtiğimiz günlerde törenle hizmete açılan komşu 101 Evler Mahallesi Parkı gibi olmadığını ileri sürerek mahallelerine davet ettikleri Belediye Başkanı Kasım Karahan ' dan parkın genişletilmesini ve çocuk oyun guruplarının da zenginleştirilmesi talebinde bulundu .
Etrafını çevreleyen mahalle sakinleriyle çocuklara belediyenin önem verdiği projelerin başında her mahalleye bir park projesinin en önde geldiğini anlatan Belediye Başkanı Kasım Karahan , " Çok haklısınız . Çavdır Mahallesinin parkı da 101 Evler parkı gibi olsun . Oyun guruplarını da zenginleştirelim " diyerek söz verdi . Belediye Başkanının parkın genişletilmesi yönünde verdiği söz Çavdır Mahallesi sakinleriyle çocukları memnun etti , " Başkanım çok teşekkür ediriz . Sözünüzde duracağınızı biliyoruz . Parkımızın en kısa sürede genişletilmesini bekliyoruz " diye alkışlarla teşekkür ettiler . Belediye Başkanı Kasım Karahan daha sonra aracının bagajında bulunan patates cipslerini çocuklara armağan ederek onların gönüllerini aldı . Çavdır Mahallesi Muhtarı Baki Benli , " Her konuda olduğu gibi mahallemizin park alanının genişletilmesi sözünde de Belediye Başkanımızın sözüne güveniyoruz " şeklinde konuştu .