Gül'e Medya Derneği'nden ziyaret - GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Memecan ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Memecan ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti .
Tarabya ' daki Huber Köşkü ' ndeki görüşme , basına kapalı gerçekleşti . Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Memecan , Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile medyanın genel durumunu ve son teknolojik gelişmeleri konuştuklarını söyledi .


Gül ile Tarabya ' daki Huber Köşkü ' ndeki görüşmelerinin ardından gazetecilere açıklama yapan Memecan , nezaket ziyaretinde bulundukları Cumhurbaşkanı Gül ' e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiklerini kaydetti .

Görüşmede medyanın geleceğiyle ilgili konuları konuştuklarını ifade eden Memecan , ' ' Medyanın genel durumunu , son teknolojik gelişmeleri konuştuk . Youtube ve Google meselesini de konuştuk . Bu konuda daha önce de açıklaması olmuştu . Böyle bir yasağın olmaması gerektiği konusunda o da bizimle hemfikir . Dernek olarak bu konuda faaliyetimizin olduğunu ve çok yakında kendilerine bilgi vereceğimizi anlattık . Bu konunun vergi ayağının da bulunduğunu söyledik ' ' dedi .

Bir gazetecinin ' ' İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ' ın İsrail ajanı gazetecilerin olduğu yönündeki açıklamasının konuşulup konuşulmadığını ' ' sorduğu Memecan , ' ' Hayır konuşmadık , gündeme de gelmedi . Bu açıklama insanları zan altında bırakıyor . Eğer varsa böyle bir şey bunun hemen açıklanmasında yarar var . Genel bir laf olduğunu zannetmiyorum ' ' diye cevap verdi .

Star Gazete