Geka'dan Vali Coş'a Ziyaret

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Mehmet Aydıner ve ajans çalışanları Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

  Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete Vali Yardımcıları Halis Peker , Osman Nuri Çobanoğlu , Celal Ulusoy , Bayezıt Bestami Alkan , Alp Aslanargun ile İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Sabahattin Azazi de katıldı .
Ziyaretleri için GEKA personeline teşekkür eden Vali Coş , " Aydın ve Muğla illerimizde de bir an önce Güney Ege Aydın Ajansı ' nın kurularak aktif konuma gelmesi arzusu içerisindeyiz . Amacımız üç ilimizin de bölgesel olarak kalkınmasını temin etmektir " dedi .
GEKA Genel Sekreteri Aydıner ' de , 22 Haziran 2010 tarihinde Muğla ' da yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında gerekli kararların çıkartılmasından hemen sonra Aydın ve Muğla için çalışmalara başlayacaklarını söyledi . Bölgesel planlarını çıkartmaya başladıklarını ve görevli arkadaşlarının çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Aydıner , " Bu plan tamamlanıp Devlet Planlama Teşkilatı tarafından onaylandıktan sonra 15 milyon TL bölgesel kaynağımız oldu . Fakat bütün Bölgesel Ajanslar için Bölgesel Planların tamamlanması şartına bağladık . Bölgesel Plan programının tamamlanmasından hemen sonra hibe programına başlayabileceğiz . Bu sürecin en erken 2010 Eylül ayı içerisinde başlayacağını tahmin ediyoruz " diye konuştu .
Yeni bir faaliyet alanında çalışmalarını devam ettiren GEKA çalışanlarına güveninin tam olduğunu ifade eden Vali Coş ; birlik , beraberlik ve ekip ruhu içerisinde gereken gayretlerin gösterileceği ve de bu gayretlerin sonuçlarının alacağını ümit ettiğini sözlerine ekledi .