Galatasaray’dan Sercan atağı - SPOR

Fenerbahçe’en Stoch golü yiyen Galatasaray, hemen atağa kalktı.

 

Fenerbahçe’en Stoch golü yiyen Galatasaray , hemen atağa kalktı .

Sarı-Kırmızılılar’ın Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın transferi için cazip bir teklif paketi hazırlayıp , Yeşil-Beyazlılar’a sunduğu öğrenildi . Başkan Polat’ın , Bursa’nın patronu İbrahim Yazıcı’ya Sercan’a karşılık , Bursa’ya Servet Çetin + 5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi . Yazıcı da Cim-Bomlular’a “Teklifiniz cazip ancak bu konuda son kararı , Ertuğrul Sağlam verir . Ona sormam lazım” diyerek 1 hafta süre istedi . Öte yandan hafta başı Almanya’ya gidip ,  Halil Altıntop ile görüşen Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin eli boş döndü . Halil , Almanya’da kalacağını bildirdi .

Glowacki istiyor Krakow tutamaz

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener , transfer görüşmeleri hakkında basına önemli açıklamalar yaptı . Şener , ‘’Wisla Krakow’lu stoper Glowacki’yi istiyoruz . Başkanları 900 bin euro istedi . Mahmut Aksu görüşmelerini sürdürüyor . Bundan sonraki süreç basit . Futbolcu istiyorsa durduramazsınız . Santrfor konusunda ise Panteliç’in gelmeye niyeti yok . Makukula bizi istiyor ama kulübü çok yüksek rakam talep etti . Rapid Wien’de oynayan Jelaviç var , ancak o da tam bir yıldız değil . Zamanımız var iyi bir golcü alacağız’’ diye konuştu .

Sadri Şener’den Özgener’e davet

Başkan Sadri Şener’in imzasıyla Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’e davet yazısı gönderildi . Yazıda “Kulübümüzün kuruluş tarihi olan 2 Ağustos 2010’da kentimizde kutlamalar yapılacaktır . Bu vesileyle gerek organizasyona katılmak gerek yönetim kurulunuzun ağustos ayı toplantınızı gerçekleştirmek amacıyla sizleri kentimizde görmek istiyoruz” denildi .

Trabzon siftahı Bora’yla yaptı

Trabzonspor , 2010-2011 sezonu öncesi ilk transferini Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan kaleci Bora Sevim ile yaptı . 5 yıllık imza atan 26 yaşındaki Bora , “Ne kadar büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım . Trabzonspor formasını layıkıyla taşıyacağıma inanıyorum . Bana güvenenleri utandırmayacağım . Uzun yıllar Trabzon’a hizmet edip , beklenen şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağız’’ dedi . 91 numaralı yeni formasıyla poz veren Bora’ya ayrıca TrabzonCell hattı hediye edildi .



Star Gazete