Fransa - Uruguay maçı bu akşam TRT 1'de

FIFA Dünya Kupası 2010 Güney Afrika şampiyonası ikinci maçı ile devam ediyor. Fransa-Uruguay maçı bu akşam saat: 21:30 itibari ile TRT 1, TRT HD ve beyazgazete.com adresinden takip edebilirsiniz...Dünya Kupası maçları için tıklayınız...

Fransa - Uruguay maçı bu akşam TRT 1'de
  FIFA Dü ; nya Kupası 2010 Gü ; ney Afrika şampiyonası ikinci maç ; ı ile devam ediyor . Fransa-Uruguay maç ; ı bu akşam saat : 21 : 30 itibari ile TRT 1 , TRT HD ve beyazgazete . com adresinden takip edebilirsiniz . . . Dü ; nya Kupası maç ; ları iç ; in tıklayınız . . .

Uruguay-Fransa maç ; ı kadroları . . .

Fransa - Uruguay maçı bu akşam TRT 1'de

Fransa ' yı seviyorlar

A Grubu ' nda Meksika ve Uruguay ' la karşılaşacak olan Uruguay ' ın aç ; ılış maç ; ının Fransa ' yla olması onlar iç ; in durumu ilginç ; bir hale sokuyor .

Iscar Tabarez ' in ö ; ğrencileri hazırlık dö ; neminde sadece bir dostluk maç ; ı yaptı ve İsrail ' i 4-1 ' le geç ; ti . Tabarez daha ç ; ok antrenman sahasındaki ç ; alışmalarıyla bu dev organizasyona hazırlandı . Kendisi durumdan da memnun gö ; zü ; kü ; yor .

Fenerbahç ; eli Diego Lugano ise maç ; ö ; ncesi , ' Fransa ' ya karşı en iyi oyunumuzu oynamak istiyoruz . Bu turnuvada ne kadar ileri gidebileceğimizi gö ; rmemiz aç ; ısından da bu maç ; ö ; nemli . Turnuvaya iyi hazırlandık ve ç ; ok iyi ç ; alıştık ' diyerek , ü ; lke olarak ne kadar kenetlendiklerini ortaya koydu .

Tabarez ' in ekibi daha ç ; ok kararlılığı ve takım ruhuyla ö ; ne ç ; ıkıyor . Dü ; nya Kupası ' na play-off maç ; larında Kosta Rika ' yı eleyerek gelen Uruguay 2008 yılında oynadığı hazırlık maç ; ında Paris ' te Fransa ' yla golsü ; z berabere kalmıştı .

2002 yılında Fransa ' yı grupta oynanan maç ; ta geç ; erek rakibinin ü ; lkesine dö ; nmesine neden olan Uruguay , 1966 ' da Londra ' da oynadığı maç ; ı da 2-1 kazanmıştı .

Acaba tarih tekerrü ; r eder mi? Uruguay , Domenech ' in başını ilk maç ; tan ağrıtır mı?

Tam bir belirsizlik

Fransa ' nın eleme maç ; larında ortaya koyduğu performansın pek ö ; vü ; lecek bir yanı yok .

Dö ; rt yıl ö ; nce finali penaltılarla İtalya ' ya kaptıran Maviler , Euro 2008 ' de tam bir hayal kırıklığı yaşatmıştı . Bu sefer ise biraz daha umutlular .

Thierry Henry ' nin eliyle attırdığı golle İrlanda Cumhuriyeti ' ni play-off maç ; larında geç ; erek adını finallere yazdıran takımda , Barcelonalı yıldız ironik biç ; imde bu turnuvayı kulü ; beden takip etmek zorunda kalacak gibi . . .

Henry ' nin yedek olmasına neden olan isimlerden biri olan Ribery takımın yıldız oyuncusu olacak . Ö ; te yandan gol yollarında son dö ; nemde etkisiz olan Anelka ' nın yerine Benzema ' nın neden ç ; ağrılmadığı ise hala tartışılan bir soru .

Bunların dışında kaledeki Hugo Lloris appears Dü ; nya Kupası ' nda kullanılacak Jabulani toplarına hazır gö ; zü ; kü ; yor , Florent Malouda ise Samir Nasri ' nin takıma bile dahil edilmemesi nedeniyle mevkii dışında orta sahada gö ; rev yapacak .

Hazırlık maç ; ları da Fransa iç ; in pek iç ; aç ; ıcı değildi . Kosta Rika karşısında alından zoraki galibiyeti Tunus beraberliği ve Ç ; in mağlubiyeti izleyince Fransa ' nın ö ; zgü ; veni de turnuva ö ; ncesi yerlere serildi .

Fransa ' nın savunmadaki belirsizlikleri de can sıkıyor . Eğer bu sefer de 2002 ' deki gibi erken veda ederlerse hepimiz biraz şaşırabiliriz . Ancak bunun imkansız olmadığının da farkında olmamız gerek!

Dü ; nya Kupası Haberleri iç ; in Tıklayınız