Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Balgat'ta Ankara Sanayici ve İş adamları Derneği'nin yeni binasının açılış törenine katılacak (14.30

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Balgat'ta Ankara Sanayici ve İş adamları Derneği'nin yeni binasının açılış törenine katılacak (14.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Fener Rum Azınlık okullarının yıl sonu etkinliğine katılacak. (10.00)

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek (10.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Cermodern Ankara Modern Sanatlar Merkezi'nde '10. Şefik Bursalı Resim Yarışması'nın ödül töreni ve sergi açılışına katılacak (18.00)

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Avrupa Komisyonu Eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen ortak basın toplantısı düzenleyecek (10.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türk-Arap Ekonomi Forumu'na katılacak. (13.00)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Adana'da dış ticaret değerlendirmesi toplantısına katılacak.

DSP Genel Başkanı Masum Türker ve DSP Meclis Üyeleri ile Anıtkabir'i ve Devlet Mezarlığı'nı ziyaret edecek (10.30/11.15)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'yı ağırlayacak. (09.30)

Türk Kızılayı'nın 142. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Devlet Konukevi'nde resepsiyon verilecek (19.00)

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Hasan Bozer ve Heyeti TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'i Başkanlık Divan Toplantı Salonun'da, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı Başbakanlık Yeni Bina'da, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'ı TBMM'de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Parti Genel Merkez Başkanlık makamında ziyaret edecek (09.30/11.00/12.00/14.00/16.00)

Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barosso Almanya Başbakanı Angele Merkel ile bir araya gelecek.

Almanya, Güney Afrika ve Meksika Büyükelçileri Almanya Büyükelçiliği'nin bahçesinde Güney Afrika Dünya Kupası nedeniyle bir resepsiyon verecek. (15.00)

Çukurova Üniversitesi'nin mezuniyet töreni takip edilecek.

Çocukların Topluma Entegrasyonu Projesi kapsamında Erzurum'da Çocuk Danışma Eğitim Merkezi'nde 1. Çocuk Şenliği düzenlenecek. (14.00)

Emniyet Müdürlüğü Bölge Değerlendirme Toplantısı Erzurum'da Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Erzincan, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Muş, Rize, Trabzon, Van, Bayburt, Ardahan ve Iğdır Emniyet Müdürlüğünde trafikten sorumlu yöneticilerin katılımlarıyla Palan Otel'de kamuya açık olarak Bölge Değerlendirme Toplantısı yapılacak.(15.30)

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Zorlu Grand Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. (09.00)

Rumen rakibi Ionut Dan Ion'u yenerek dünya şampiyonu olan Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, Trabzon'a gelecek. Trabzon Havalimanı'na görkemli bir tören ile karşılanacak olan Aydın, şampiyonluk kemeriyle şehir turu atacak. (17.30)

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) 13 Haziran Pazar günü Türkiye'de 9 ilde düzenlenecek 'Olimpik Gün' etkinliğinin tanıtımı ve özel detaylarının aktarılması için bilgi verilmesi amacıyla bir basın toplantısı düzenlenecek. (11.00)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek.

Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği ile Atatürk Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Özel Olimpiyat Oyunları'nın açılışı Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Salonu'nda yapılacak. (11.00)

Çankırı Belediye Spor Anadolu Gösteri Kongre Merkezi'nde yeni sezonda belirlediği hedefleri açıklayacak, yeni kadrosunu tanıtacak ve teknik kadroyla imza atacak (11.00)