Başkanın Mesaisi Şafakta Başlıyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabah saat 04.00'e evden çıkıp mahalle mahalle dolaşıyor. Köşker, sabah namazından sonra mahalle sakinleri ile kahvaltı yapıyor.

Başkanın Mesaisi Şafakta Başlıyor
  Göreve geldiği günden itibaren sürekli halkın içinde olmasıyla dikkat çeken Köşker sabah programlarına ağırlık verdi . Gün doğmadan sokağa çıkan Köşker , cadde ve sokaklardaki belediye hizmetlerini denetliyor . Sabahın 04 . 00 ' ünde yardımcıları ve danışmanlarıyla çalışma yapan Köşker , " Günün en sakin vaktinde sokağa çıkmamız hem çalışmamızı kolaylaştırıyor , hem de zamanımızı daha verimli kullanıp belediye hizmetlerinde olan vaktimizi genişletiyoruz . Ekiplerimizin çalışma yaptığı sokakları denetleyip eksiklikleri yerinde tespit ediyoruz " dedi .
Başkan Köşker , Mevlana Mahallesi ' ndeki Kocatepe Camii ' nde sabah namazını kıldı . Saat 04 : 30 ' da Başkan Köşker ' i karşısında gören cami cemaati şaşırken , Köşker namazdan sonra AK Parti Mahalle Teşkilatı Başkanı Erol Kuru ' nun organizasyonuyla mahalle sakinleriyle kahvaltı yaptı .
Vatandaşların meselelerini dinleyen ve çözülmesi için yardımcılarına talimat veren Başkan Köşker , uygun yer sıkıntısı olan Mevlana Mahallesi ' ne park yapmak için farklı bir uygulama yapmaları gerektiğini söyledi . Çocukların oynayabileceği , ailelerin rahatlıkla faydalanabileceği bir park yapmak isteklerini söyleyen Köşker , " Mahallemizde arazi sıkıntımız var . Ama arsası olup üzerine 3-5 sene ev yapmayan vatandaştan arazisini park yapmak şartıyla kiralayabiliriz . Sözleşme dolduğunda parkı boşaltırız ve vatandaş evini yapar . Bu uygulama ile Mevlana Mahallesi ' nde bir kaç park yapıp , sizlerin hizmetine sunacağız " dedi .
Mahalledeki alt yapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Köşker , " Doğalgaz kışa kadar mahallenin önemli bir kısmına gelecek . Çalışmaların hemen bitmesi için doğalgaz şirketine baskı yapıyoruz . Su , kanalizasyon hattı çalışması ise bitmek üzere . Daha sonra asfalt çalışmalarımıza başlayacağız " diye konuştu .
Köşker ' in mahalleye geldiğini duyan vatandaşlar toplantı akın ederken , bir grup kadın Köşker ' le görüştü .