Başkan Bulutlar Babalar Gününü Kutladı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aile ve Ülke Birliğinin Korunması ile Toplumun Mutlu Bir Şekilde Devamının Sağlanması İçin Şehit Olmayı Bile Göze Alan Babalara Olan Sevgi ve Saygının Sürekli Olması Gerektiğini söyledi

  Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar , Aile ve Ülke Birliğinin Korunması ile Toplumun Mutlu Bir Şekilde Devamının Sağlanması İçin Şehit Olmayı Bile Göze Alan Babalara Olan Sevgi ve Saygının Sürekli Olması Gerektiğini söyledi .
Belediye Başkanı Orhan Bulutlar , Her yıl Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı . Aile kurumlarında babaların üstlendikleri rolün büyük bir özveri ve sorumluluk gerektirdiğini belirten Bulutlar , mesajında şu görüşlere yer verdi :
" Babalar , ailenin birlikteliği , aile içi uyum ve ailenin güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri çok önemli görevlerle , sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına katkı sağlar . Babalar bir taraftan anne ile birlikte ailenin mutluluğu ve bekası için çalışırken , öbür taraftan da Kurtuluş Savaşı ' nda olduğu gibi , yurdumuz istilaya uğradığında , çocuklarına ve gelecek nesillere özgür bir vatan bırakabilmek için şehit olmayı göze almakta . Barışta ailesinin , savaşta ülkesinin mutlu geleceği için canını feda etmekten kaçınmayan babalarımız , annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımız . O büyük ve cefakâr insanlara sevgimizi ve saygımızı hiçbir zaman eksik etmemeliyiz . Babalar gününün , onlara olan minnetimizi ve şükranımızı ifade etmede küçük bir vesile olmasını diliyorum " dedi .