Sahan Şirehan'da Jazz Konseri Düzenlenecek

Kapılarını kültür ve sanata açarak Gaziantep gecelerine farklı bir boyut kazandıran Sahan Şirehan, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrasından sonra dünyanın en ünlü jazz gruplarından New York's Charlie Porter Quartet Jazz grubunu ağırlamaya hazırlanıyor

Kapılarını kültür ve sanata açarak Gaziantep gecelerine farklı bir boyut kazandıran Sahan Şirehan, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrasından sonra dünyanın en ünlü jazz gruplarından New York's Charlie Porter Quartet Jazz grubunu ağırlamaya hazırlanıyor.
Sektöründe dünya lideri olan Sahan Şirehan kültür ve sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapmaya devam ederken dünyanın en ünlü jazz grubu New York's Charlie Porter Quartet Jazz grubunu ağırlayacak. 14 Haziran Pazartesi günü saat 20.30'da sahne alacak olan gruba yoğun ilgi olduğunu ifade eden Sahan Restoranlar Zinciri Kurumsal Kimlik Danışmanı Gökçe Demir, şunları kaydetti:
"Sahan Şirehan, sektöründeki ilkleriyle kültür ve sanata olan desteğini sürdürüyor. Tarihi ve modern salonu yanında birçok konser için en uygun mekan olan bahçesinde ünlü grupları ağırlamaya ve Gaziantep'te sanatseverlere sanat dolu günler geçirtmeyi hedefleyen Sahan grubu, 14 Haziran Pazartesi günü ABD'li ünlü jazz grubu New York's Charlie Porter Quartet Jazz grubunu ağırlayacak. Gaziantep'te ilk kez açık hava jazz konserinin gerçekleşeceği Sahan Şirehan'da gerekli hazırlıklar tamamlandı. Konuklarımız
bir yandan o gün için özel hazırlanan menümüzle güzel bir akşam yemeği yerken diğer taraftan dünyanın en ünlü jazz gurubunun vereceği konseri izleme şansı yakalayarak olağan üstü bir gece geçirecektir."
New York's Charlie Porter Quartet Jazz grubunun Sahan Şirehan'da vereceği konsere büyük ilgi olduğunu ve rezervasyonların 0 342 220 46 46 numaralı telefonlarla kabul edildiğini ifade eden yetkililer, konser alanının da özel bir şekilde dizayn edildiğini dile getirdiler.