Lugano Fransa maçında ilk 11'de

Uruguay teknik direktörü Oscar Tabarez, Dünya Kupası'nda Fransa ile oynayacakları ilk grup maçına çıkaracağı 11'i açıkladı.

Uruguay teknik direktörü Oscar Tabarez, Dünya Kupası'nda Fransa ile oynayacakları ilk grup maçına çıkaracağı 11'i açıkladı. Tabarez, Cuma günü oynayacakları Fransa maçının ilk 11'inde iki sürpriz isme yer verdi.

Savunmada Mauricio Victorino ve orta sahada Egidio Arevalo, deneyimli teknik adamın ilginç tercihleri olarak dikkat çekiyor.

Victorino'nun başlaması Andres Sotti'nin yedek kalması anlamına geliyor, Arevalo ise Walter Gargano'nun yerine görev yapacak.

Fenerbahçeli Diego Lugano'nun da yer aldığı Tabarez'in takımında hücum hattı Atletico Madrid'in yıldızı Diego Forlan ve Ajax'ın gol makinası Luis Suarez'den oluşuyor.

Dengeli bir 11'i yapmaya çalıştığını vurgulayan Tabarez, Fransa'nın muhtemel kadrosunu da dikkate aldığını söyledi.

"Fransa'nın gücünü aklımızdan çıkarmamalıyız" diyen Tabarez topa sahip oldukları anlarda rakibi baskı altına almaları gerektiğini dile getirdi.

Uruguay Fransa karşısında Fernando Muslera, Mauricio Victorino, Diego Lugano, Diego Godin, Maximiliano Pereira, Alvaro Pereira, Diego Perez, Egidio Arevalo Rios, Ignacio Gonzalez, Luis Suarez, Diego Forlan 11'i ile çıkacak.

CNN Türk