Koltuğumda gözü vardı - SPOR

Fenerbahçe’nin yollarını ayırmak istediği Alman teknik adam Daum suskunluğunu bozdu ve Aykut Kocaman’ı yerine oynamakla eleştirdi



Fenerbahçe’nin yollarını ayırmak istediği Alman teknik adam Daum suskunluğunu bozdu ve Aykut Kocaman’ı yerine oynamakla eleştirdi

Bu sözler hem kavga çıkartır, hem çok tartışılır... Mallorca’da tatilini sürdüren Daum, Türkiye’den kendisini arayan yakın dostlarına, “En büyük hatam Aykut Kocaman’ın Sportif Direktör Göreve başlamasını onaylamam oldu. Aykut sportif direktör olarak kalsaydı, çok başarılı olabilirdi ama o hep Fenerbahçe Teknik Direktörlük koltuğunu hedeflemiş. Bunu zaman içinde anladım” dedi. Lig TV’nin haberine göre Alman hoca bununla da kalmadı ve “Bir yere not edin; Fenerbahçe’de benden sonra hangi teknik direktör göreve gelirse gelsin, Aykut Kocaman sportif direktör olarak görev yaptığı sürece benim yaşadıklarımın aynısını yaşar” ifadesini kullandı. Daum, üzüldüğü bir başka konunun ise kamuoyundaki genel görüş olduğunu belirterek, “Ben Fenerbahçe’yi şampiyon yapsaydım bile herkes ‘Aziz Yıldırım takımı şampiyon yaptı’ diyecekti. Fenerbahçe’de dört yıl görev aldım, iki şampiyonluk elde ettim, iki şampiyonluğu da son maçta kaçırdım. Başarılı olup olmadığımın takdirini kamuoyuna bırakıyorum” dedi. Alman hoca, sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili olarak da, “Fenerbahçeli yöneticilere Almanya’daki avukatlarımla görüşmeleri gerektiğini söyledim” yorumunu yaptı. 

Fener’den Juve’li Diego taarruzu

Fenerbahçe, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli yöneticiler, bugün İtalya’ya uçup Juventus’un Brezilyalı starı Diego ile görüşecek. Sarı Kanarya’nın Sambacı için kulübüne 20 milyon euro transfer teklifinde bulunacağı öğrenildi. Diego, geçtiğimiz sezon 27 milyon euroya Juventus’a transfer olmuş, ancak bu sene bir türlü bekleneni verememişti.. 

Bir yıldız kaydı: Krasic, Çizme’de

Fenerbahçe peşinde koştuğu bir yıldızdan oldu. Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın yaklaşık bir aydır izleyip beğendiği Krasic’in Juventus’la her konuda anlaştığı öğrenildi. İtalyan kulübünün Krasiç’in bonservisi için CSKA Moskova’ya 15 milyon euro verdiği ve sözleşmenin an meselesi olduğu ifade edildi. Öte yandan Sportif Direktör Aykut Kocman’ın yeni sezon hazırlıkları için Hollanda’yı seçtiği ileri sürüldü.

 

Star Gazete