Hayırsever Köseoğlu'ndan Yeni Bir Okul Daha

Manavgatlı hayırsever Ahmet Köseoğlu tarafından Evrenseki'de yaptırılacak olan 24 derslikli okulun temel atma töreni gerçekleştirildi.

Hayırsever Köseoğlu'ndan Yeni Bir Okul Daha
Yapımını Çetin İnşaatın üstlendiği ve Ağustos ayında tamamlanması planlanan okulun temel atma törenine Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar, Hayırsever Ahmet Köseoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fuat Polat, Hüseyin Bal, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut; Erenseki'de 1985 yılında da Ahmet Köseoğlu'nun önderliğinde, bütün köyün imece usulü çalışarak el birliği ile yaptığı 4 derslikli bir okulda eğitim verildiğini söyledi. Başkan Barut, "4 derslikli bir okulda tam 25 yıl eğitim verildi. Her ne kadar okulumuz 4 derslikli olsa da birçok başarılar elde etti. Bölgede bulunan özel okullardan sonra tüm sınavlarda Seki İlköğretim Okulu, her zaman ilk 50 içerisinde yer almıştır" diye konuştu.
4 YIL İÇERİSİNDE 243 DERSLİK YAPILDI
İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ise son dört yıl içerisinde Manavgat'ta 243 derslik yapıldığını, bu dersliklerin 122'sinin devlet, 121'inin ise hayırseverler tarafından karşılandığını söyledi. Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu da hayırsever Ahmet Köseoğlu'nun ilk olarak 4 derslikli bir okulun yapımına destek olduğunu hatırlatarak, hayırsever Köseoğlu'na teşekkür etti.