Glowacki'de pürüz - SPOR

Trabzonspor, anlaştığı Polonyalı stoper için muhatap bulamıyor



Trabzonspor, anlaştığı Polonyalı stoper için muhatap bulamıyor

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Oyuncuda hiçbir problem yok. Ancak Wisla Krakow Başkanı’nın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görüşme yapılamadı. Bu yüzden beklemedeyiz” şeklinde konuştu

Trabzonspor Yönetimi transferde ilk bombayı patlattı sayılır!.. Karadeniz ekibi uzun süredir gündeminde olan Wisla Krakow’un stoperi Arkadiusz Glowacki’nin işini bitirdi. Önceki gün Polonya’ya giden kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, başarılı stoperle her konuda anlaştı. Yıldız oyuncunun, Trabzonspor ile 3 yıllık anlaşma yapacağı ve sezon başına 1.1 milyon euroluk bir ücret alacağı öğrenildi. 

1.75 MİLYON EURO ÖNERDİLER

Ancak Aksu, Wisla Krakow kulübünden görüşecek kimseyi bulamadı. Daha önceki görüşmelerde Krakow 2 milyon euro istemiş, Trabzonspor da 1.5 milyon euroluk teklifini 1 milyon 750 bin euroya çıkarmıştı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, dün basının karşısına çıkıp Arkadiusz Glowacki ile her konuda anlaşmaya vardıklarını doğruladı. Ancak Asbaşkan, görüşme yapacak bir yetkili bulamadıklarını söyledi. 

BİR SORUN YAŞANMAYACAKTIR

Wisla Krakow Başkanı’nın sağlık sorunları yaşadığını belirten Hayrettin Hacısalihoğlu, “Bu nedenle orada bulunan yönetici arkadaşımız, yetkili birileriyle görüşme yapamıyor. Onun için biz de beklemedeyiz. Kulübün bu transfere onay vermesini bekliyoruz. Bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum” dedi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de gelişmeleri dikkatle takip ettiği belirtildi.

 

Star Gazete