Emniyet Müdüründen İşadamına Plaket
Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, işadamı Ahmet Yılmaz'a teşekkür plaketi verdi.

İşadamı Ahmet Yılmaz, bu tür desteklerinin devam edeceğini söyledi. İş adamları'nın bu tür girişimlerde bulunmasını belirten Yılmaz; "Bizlerin can ve mal güvenliğinin korunması için gece gündüz görevi başında olan emniyet güçlerimize destek olmak her duyarlı vatandaşın görevi olduğuna inanıyorum" dedi.
İl Emniyet Müdürü Zeybek, Emniyet güçlerinin duyarlı vatandaşların sağlayacağı bu tür katkılarla daha da güçleneceğini belirtti.
Emniyet Müdürü Zeybek; "Bu tür katkılar, vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini arttırarak, suç ve suçlularla mücadele gücümüze büyük katkı sağlamaktadır. Polis vatandaş dayanışması ile ilimizde halkımızın huzurunu daha iyi sağlayacağımıza inanıyorum. Bize vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı hayırsever işadamımız Ahmet Yılmaz'a şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.
Plaket töreninden sonra Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile iş adamı Ahmet Yılmaz bir süre sohbet etti.
