Adü'nün Acı Günü

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerinden Nevzat Doğan hayatını kaybetti.

Adü'nün Acı Günü
2001 yılından bu yana ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görev yapan Nevzat Doğan (50), ADÜ'nün 4 Haziran Cuma günü Aydın Adnan Menderes Stadyumu'nda düzenlenen 18'inci mezuniyet töreninde aniden rahatsızlanarak, ambulansla ADÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
Nevzat Doğan'ın yapılan tetkikler sonucunda kalp krizi geçirdiği anlaşılınca tedavi altına alınmıştı. Anjiyo yapılarak durumu kontrol altına alınan Doğan, tedaviye cevap vermiş ve geçtiğimiz Salı günü taburcu edilerek; evinde istirahat etmesi tavsiye edilmişti.
Aynı gün akşam yeniden fenalaşan Doğan, ADÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine getirilerek, tedavisine başlandı. 2 gün normal odada tedavi edilen Doğan, bugün öğle saatlerinde başlayan düşük tansiyon ve böbrek yetmezliğine bağlı solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.
Doğan; doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Doğan'ın ani ölüm haberi ADÜ ve birlikte görev yaptığı basın camiasında büyük bir üzüntüye neden olurken; ölüm haberini alan yakınları ve ailesi hastaneye akın etti. Doğan; evli ve 2 çocuk babasıydı.