2010 Dünya Kupası'na Doğru...

-2010 DÜNYA KUPASI'NA DOĞRU... -GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ'NDE YARIN BAŞLAYACAK KUPAYA KATILACAK  TAKIMLAR ARASINDA EN PAHALI KONAKLAMAYI GECESİ 589 AV

-2010 DÜNYA KUPASI'NA DOĞRU...

-GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ'NDE YARIN BAŞLAYACAK KUPAYA KATILACAK 

TAKIMLAR ARASINDA EN PAHALI KONAKLAMAYI GECESİ 589 AVRO OLAN PEZULA'DA

KALACAK FRANSA MİLLİ TAKIMI YAPACAK

-FRANSIZLARI GECESİ 395 AVRO İLE JAPONYA MİLLİ TAKIMI VE 319 AVRO İLE 

KAMERUN MİLLİ TAKIMI TAKİP EDİYOR

ANKARA (A.A) - 10.06.2010 - Güney Afrika Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde yarın başlayacak olan 2010 Dünya Kupası'na katılacak takımlar arasında en pahalı konaklamayı geceliği 589 avro olan beş yıldızlı otelde kalacak olan Fransa Milli Takımı yapacak.

Fransa Milli Takımı, bir ay boyunca ülkenin en pahalı oteli Pezula de Knysna'da konaklayacak. Beş yıldızlı otelin çift kişilik odalarının geceliği 589 avro. Fransa Spor Bakanı Rama Yade'nin 'Ekonomik krizde Milli Takım nasıl beş yıldızlı bir otelde kalır' sorusuyla başlattığı polemik bir süredir Fransız hükümeti üyeleri arasında sorun olmaya devam ediyor.

Fransız ekonomi gazetesi Tribune'de yer alan habere göre, Fransa'yı Japonya Milli Takımı izliyor. Takım, çift kişilik odası ortalama 395 avro olan Fancourt otelde kamp yapacak. Otel, ülkenin güneyinde bulunuyor.

Listenin üçüncü sırasında yer alan Kamerun Milli Takımı, beş yıldızlı otel Oyster Box'da konaklayacak. Durban kentinin banliyösünde bulunan otelin geceliği 319 avro.

Kamerunluları, Alman Milli Takımı izliyor. Centurion'da bulunan dört yıldızlı otel Velmore'da kalacak takım, odaların geceliğine 319 avro ödeyecek.

Beşinci sırada İtalya Milli Takımı yer alıyor. İtalyanlarda Almanlar gibi Centrion'da konuklamayı tercih etti. Takım, kupa boyunca gecesi 253 avro olan Leriba Lodge Otel'de kalacak.

En pahalı konaklayacak takımlar, oteller ve gecelik fiyatları şöyle:

-6. sırada   Hollanda Milli Takımı            Hilton de Sandton             191 avro

-7. sırada   İsviçre Milli Takımı             Emerald Resort Casino         170 avro

-8. sırada   Cezayir Milli Takımı             Mondazur                      115 avro

-9. sırada   Sırbistan Milli Takımı           Sunnyside Park                115 avro

-10. sırada  Fildişi Sahilleri Milli Takımı   Riverside                     112 avro

(İNT-LAL-KUM)

10.06.2010 13:19:40