Tmo Bu Yıl Da Van'da Büro Açacak

Van Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Özgökçe, geçen yıl kısa süre açık tutulan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Van Bürosu'nun bu yıl da hasat dönemi ile birlikte tekrar açılacağını belirterek, "Çiftçilerimizin mağdur olmaması için oda olarak işin takipçisi olacağız" dedi

Tmo Bu Yıl Da Van'da Büro Açacak
Van Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Özgökçe, geçen yıl kısa süre açık tutulan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Van Bürosu'nun bu yıl da hasat dönemi ile birlikte tekrar açılacağını belirterek, "Çiftçilerimizin mağdur olmaması için oda olarak işin takipçisi olacağız" dedi.
TMO Van'da büro açması için Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili İkram Dinçer ile birlikte TMO Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Karayaman'ı ziyaret ederek görüştüklerini belirten Van Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Özgökçe, bu yıl ofisin daha erken açılacağını söyledi. Ofisin geçen yıllara göre daha uzun süre açık kalacağını da anlatan Özgökçe, ofisin açılmasıyla Van'daki çiftçilerin yanı sıra çevre illerdeki çiftçilerin de rahat edeceğini söyledi. Özgökçe, "AK Parti Van Milletvekili İkram Dinçer ile birlikte ziyaret ettiğimiz Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Karayaman geçen yıl yaklaşık 45 gün açık kalan ofisi bu yıl daha fazla açık tutacakları sözünü verdi. Hasat döneminin başlamasıyla açılacak olan ofis, son gününe kadar alım yapacak" dedi.