Sungurlu'da Huzur Toplantıları Devam Ediyor

Çorum'un Sungurlu Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantıları devam ediyor.

  Gürpınar Mahallesi ' nde Kaymakam Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanvekili Nurhan Kopan , İlçe Emniyet Müdürü İsmail Maden , Devlet Hastanesi Başhekimi Dr . Metin Karan , İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun , belediye meclis üyeleri , daire amirleri , muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı .
Kaymakam Hulusi Şahin , " Huzurumuz olmasa hiçbir şeyin önemi yoktur . İlçemizde hemen hemen her gün bir olay oluyor . Sungurlu çok hassas bir şehir . Şüphelendiğiniz durumları cep telefonunuzdan veya ev telefonlarınızdan ücretsiz olarak 155 polis numarasını çevirerek ihbar edin " dedi .
Komşuluğun önemine de değinen Şahin , " Herkes kendi komşusunun ne yaptığını , ne durumda olduğunu bilmeli . Olumsuz olayların önüne geçebilmek için mutlaka herkes kendi komşusundan sorumlu olmalıdır " ifadelerini kullandı .
Vatandaşlara , " Çocuklarınızı mutlaka okutmalısınız " diyen Şahin , " Sizler zengin insanlar değilsiniz . Babanızdan kalan tarla ya da arsanız da yok . O yüzden çocuklarınızın geleceğini garanti altına almalarını istiyorsanız onları mutlaka ama mutlaka okutmalısınız " dedi .
Şahin , konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi .