Sağlam: 'Vederson ile görüştük'

Bursaspor'un Vederson ile anlaşma sağladığı yönündeki haberlere teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan cevap geldi. Sağlam, 'Vederson ile görüşmemiz oldu, ancak henüz anlaşma yapılmadı. Futbolcunun karar vermesini bekliyoruz' dedi.

Bursaspor'un Vederson ile anlaşma sağladığı yönündeki haberlere teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan cevap geldi. Sağlam, "Vederson ile görüşmemiz oldu, ancak henüz anlaşma yapılmadı. Futbolcunun karar vermesini bekliyoruz" dedi. Bu sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un, Fenerbahçe'de oynayan ve 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson'u bir yılı opsiyonlu üç yıllığına renklerine bağladığı yönündeki haberlere, teknik direktör Ertuğrul Sağlam açıklık getirdi. Başarılı çalıştırıcı, Vederson ile görüştüklerini doğrularken, tecrübeli futbolcu ile sözleşme imzalanmadığını belirtti.

Sağlam, "Vederson ile görüştük. Ancak şu ana kadar bir sözleşme imzalamadık. Düşünüp bize kararını ileteceğini söyledi. Kendisinden haber bekliyoruz" diye konuştu.



CNN Türk