Milas 2. Trap Atışları Tamamlandı

2. Milas Belediye Başkanlığı Kupası Trap Atış Yarışması, Denizcik orman deposu yanındaki atış alanında yapıldı.

Milas 2. Trap Atışları Tamamlandı
  Milas Belediye Başkanlığı Kupası Trap Atış Yarışması ' nın bu yıl ikincisi gerçekleştirildi . Beçin beldesindeki Deniz Orman Deposu yanındaki atış alanında yapılan trap atışları saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ' nın okunmasıyla başladı .
126 ' sı erkek ve 1 ' i bayan olmak üzere toplam 127 yarışmacının yarıştığı müsabakalara Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat , Belediye Meclis Üyesi Erol Çalık , CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan , Milas Avcılar Derneği Başkanı Mustafa Özkan , Yaban TV programcısı ve Av Doğa Dergisi Editörü Kamil Üçbaş ile çevre belde ve ilçelerden çok sayıda avcı ve izleyici katıldı .
Müsabakalar sonucunda birinci Alper Özkan , ikinci Mehmet Karakoç ve üçüncü Hüseyin Yıldız oldu .
Üçüncü olan Hüseyin Yıldız ' ın balık oltası ve kupadan oluşan ödülleri Doğa ve Av Dergisi editörü Kamil Üçbaş tarafından , ikinci olan Mehmet Karakoç ' un ikincilik ödülleri olan kupası CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ve balık oltası ise Belediye Meclis Üyesi Erol Çalık ve birinci olan Alper Özkan ' ın birincilik kupası ile otomatik av tüfeğinden oluşan ödülleri ise Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından takdim edildi . Ayrıca turnuvaya katılan tek bayan atıcı olan Nesrin İnceoğlu ' na katılımından dolayı bir kutu fişek ise Milas Avcılar Derneği Başkanı Mustafa Özkan tarafından verildi .
Ödül töreni ardından gerçekleştirilen organizasyonla ilgili olarak belediye başkanımız Muhammet Tokat , şöyle konuştu : " Milas Belediyesi olarak böyle bir organizasyonu Avcılar ve Atıcılar Derneğimiz ile birlikte gerçekleştirmekten son derece mutluyuz . Farklı bir ortamda gerçekten güzel bir müsabaka oldu . Bayan bir yarışmacının da katılmış olması , bizleri bundan sonraki senelerde bayanlarımızın da müsabakalara daha yoğun bir şekilde katılabileceği konusunda umutlandırmıştır . Bundan sonrada Milas Belediyesi olarak bu tür müsabakaları hiçbir koşul olmadan destekleyeceğiz . Ayrıca en kısa süre içerisinde ilçemize yakışan bir atış alanı ile derneğimizin kullanımı için güzel bir lokal binasını kazandırmak için çalışmalarımıza başlayacağız "