Mesudiye'de Daire Müdürleri Toplandı

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde görev yapan tüm kamu kurum ve kuruluş amirleri toplandı.

Mesudiye'de Daire Müdürleri Toplandı
  İlçe Kaymakamı Rıza Gençoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilçenin ekonomik , sosyal , turizm ve güvenlik konuları ve yatırımları ele alındı . Toplantıda daire müdür ve amirlerine verilen bilgilerde , ilçe merkezinde bulunan tarihi kilisenin Kültür ve Turizm Bakanlığı ' ndan gönderilen ödenek ile restore edileceği belirtildi . Köy yollarının durumunun da ele alındığı toplantıda köy muhtarları da dinlendi . Muhtarlar yağan aşırı yağışlar nedeniyle yollarının bozulduğunu , hayvanlarda başlayan şap hastalığının önlenmesi için Tarım İlçe Müdürlüğünden destek istediklerini , elektrik hattının eski olması nedeniyle sık sık kesinti yaşandığını ve çözüm bulunmasını istediler .
Toplantıda ayrıca ilçenin güvenliği değerlendirildi . Dışarıdan gelen arıcıların ve yabancıların güvenlik açısından takip edilmelerinin dile getirildiği toplantıda bir açıklama yapan Kaymakam Rıza Gençoğlu , ilçeye dışarıdan giriş çıkış yapan vatandaşlar ile arıcıların takibinin yapıldığını belirtti .
İlçe Kaymakamı Rıza Gençoğlu , ilçenin nüfus oranına göre hizmet aldığını , kamu kurumlarının yeterli personel ve kadrosunun olmadığını , ilçenin coğrafi yapısının büyük ve dağınık olması nedeniyle verilen hizmetlerde zaman zaman aksamaların yaşandığını bildiğini , ancak eldeki imkanlarla en iyi hizmet vermeye çalışıldığını kaydetti . Kaymakam Gençoğlu , " Hizmet kalitesinin daha da artması için vatandaşın memnuniyetini en üst seviyeye çıkması için çalışmalara devam ediyoruz . Ayrıca ilçenin güvenliği açısından köylere gelen yabancı vatandaşların güvenlik güçlerine bildirilmesinin emniyet ve asayiş açısından çok önemlidir " dedi .