İskenderun'da Pkk Ve İsrail'e Öfke Seli

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Gazze'de İsrail askerleri tarafından öldürülen barış elçileri ve İskenderun'da şehit olan 6 asker için gıyabi cenaze namazı kılındı

  Hatay ' ın İskenderun ilçesinde , Gazze ' de İsrail askerleri tarafından öldürülen barış elçileri ve İskenderun ' da şehit olan 6 asker için gıyabi cenaze namazı kılındı . Yapılan yürüyüşte İsrail ve terör örgütü PKK protesto edildi .
Sivil toplum örgütlerinin oluşturduğu " İskenderun Filistin Gönülleri Platformu " üyeleri , İskenderun Deniz Üst Komutanlığı İkmal Birliği ' ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 6 asker ve Gazze ' ye yardım götüren gemide İsrail askerlerinin saldırısı sonucu hayatlarını kaybedenler için öğle namazı sonrası Kaptan Paşa Camii ' nde gıyabi cenaze namazı kıldılar . Cenaze namazından sonra aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grup , " Kahrolsun PKK , kahrolsun İsrail " , " Şehitler ölmez vatan bölünmez " şeklinde
sloganlar atarak ve tekbirler getirerek İskenderun Postane Müdürlüğü ' ne kadar yürüdü . Burada yapılan basın açıklamasının ardından kalabalık dağıldı .
Mustafa Kemal Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğrencileri de , fakülte binasından başlattıkları yürüyüşte İsrail ' i ve terör örgütü PKK ' yı protesto ettiler . Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüşe İskenderunlular balkon ve pencerelerinden Türk bayraklarını sallayarak destek verdiler .
( AS-CC-Y )