Herkese şans vermek lazım

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ''Kimse anasından lider doğmaz, herkese şans vermek lazım'' dedi.

  CHP grup toplantısının ardından muhalefet kulisine geç ; en Baykal , aralarında Yılmaz Ateş , İlhan Kesici , Onur Ö ; ymen , Mehmet Sevigen , Canan Arıtman ' ın da bulunduğu bazı CHP milletvekilleri ve partililerle sohbet etti .

Gruptaki bir vatandaşın ' ' liderlik ' ' kavramı ü ; zerine sö ; zlerini dinleyen Baykal , ' ' Kimse anasından lider doğmaz , herkese şans vermek lazım . Sü ; reç ; te insanlar lider olur , başbakan olur ' ' diye konuştu .

Baykal , Antalya Elmalı Abdal Musa Derneği Başkanı Ali Eriş ve beraberindeki dernek yö ; netim kurulu ü ; yeleriyle gö ; rü ; ştü ; .

Baykal , kendisini her yıl , Abdal Musa ' yı anma iç ; in dü ; zenlenen şenliklere davet eden dernek ü ; yelerine , ' ' Orada sizi boynu bü ; kü ; k bırakmayacağım . Ya ben geleceğim ya da sizi mutlu edecek başka bir ç ; ö ; zü ; m bulacağım ' ' dedi .

Şenliğin yapıldığı Tekke kö ; yü ; ne mermer ocağı aç ; ılmaya ç ; alışıldığını ö ; ğrendiğini dile getiren Baykal , ' ' Burası ç ; ok ö ; nemli tarihi , kü ; ltü ; rel ve turistik bir mekan . Orada bir taş ocağı korkunç ; bir manzara olur . Halk , sanırım eylem yapmayı planlıyor . Bu konu artık bü ; rokrasiyi aşmış , gö ; rdü ; ğü ; m kadarıyla . . . ' ' diye konuştu .

AA