Hendek'te Bilim Sergisi Açıldı

Hendek Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2009-2010 yılı, yılsonu Bilim Fuarı Sergisi açıldı.

  Hendek Muammer Sencer Caddesi ' nde açılan sergiye Kaymakam Mustafa Ayhan , Hendek Belediye Başkanı Ali İnci , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gevher , İlçe Emniyet Müdürü Kadir Erdem , Okul Müdürü Muammer Çelebi , öğretmenler , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı .
Bilim Fuarının açılış kurdelesini , Kaymakam Mustafa Ayhan , Hendek Belediye Başkanı Ali İnci , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gevher ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Çelebi kesti .
Okul Müdürü Muammer Çelebi , öğrencilerin 2009-2010 yılı , yılsonu Bilim Fuarı için el emeği göz nuru çalışmalarını sergilediklerini belirterek emeği geçenleri tebrik etti .
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise , " Hendek ' te her gün yeni bir açılış , sanat ve bilim , yeni bir yarışmanın açılışlarını yapıyoruz . Milli Eğitim Müdürümüz ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum . Çocuklarımızı daha iyi yetiştirmek adına elimizden gelen desteği vermeye hazırız . Geleceğin bilim adamları olacak olan çocuklarımızı el emekleri işlerinden dolayı tebrik ediyor başarılar diliyorum " dedi .
Kaymakam Mustafa Ayhan , çocukların sosyal ve kültürel etkinliklerinin artırılması adına yapılan çalışmaların çok güzel olduğunu belirterek , " Öğretmen ve öğrencilerimizin kişisel bilgi ve becerilerini birliktelik ruhu içerisinde hazırladıklarını görüyoruz . İlçemiz eğitim alanında hak ettiği yeri önümüzdeki günlerde alacaktır . Okullarımızın bu anlamda çok ciddi çalışmalar yaptığını ve yeni başarılara imza atmalarındaki gayretleri bizleri mutlu ediyor . Okul idaresi , öğretmenler ve velilerimizin yoğun ilgilerinden dolayı tebrik ediyorum " diye konuştu .
Açılışta anaokulu öğrencileri birbirinden güzel gösteriler sergilerken bol bol alkış aldılar . Daha sonra hep birlikte Bilim Fuarı gezilerek , geleceğin mucitleri öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alındı .