Glowacki müjdesi - SPOR

Trabzonspor, hem tecrübeli stoperle, hem de kulübü Wisla Krakow’la anlaşmaya vardı



Trabzonspor, hem tecrübeli stoperle, hem de kulübü Wisla Krakow’la anlaşmaya vardı

Bordo-Mavililer’in Başkanı Sadri Şener, “Polonyalı oyuncuyu renklerimize bağlamak istiyoruz. Görüşmeler olumlu gidiyor” diyerek transferi doğruladı. Polonya basını da Trabzon’un Glowacki’nin işini bitirdiğini yazdı

Trabzonspor, yabancı transferinde ilk bombasını patlattı.... Bordo-Mavililer’in Polonya’nın Wisla Krakow takımında forma giyen stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki’nin transferi konusunda hem kulübüyle hem de kendisiyle anlaşmaya vardığı ortaya çıktı. 31 yaşındaki Glowacki’nin 10 Haziran’da start alacak olan transfer döneminin başlamasıyla Türkiye’ye gelip sözleşme imzalayacağı bildirildi. 

BAŞKAN ŞENER DE DOĞRULADI

Wisla Krakow’un stoperinin transferini doğrulayan Başkan Sadri Şener, “10 Haziran’da resmi transfer dönemi başlayacak. İki nokta transferi yapacağız. Bunların biri forvete diğeri ise stoper mevkisine olacak. Güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Glowacki’yi de kadromuza katmak istiyoruz ve bu futbolcunun transferi konusunda olumlu gelişmeler var. Görüşmelerimiz, olumlu sürüyor’’ diye konuştu. 

SEMİH İÇİN GÖRÜŞME YAPMADIK

Bu arada, Polonya basını Glowacki’nin transferi konusunda iki kulübün her konuda anlaştığını yazdı. Daha önce Polonya’ya giden kulüp genel saymanı Mahmut Aksu’nun yeniden bu ülkeye giderek söz konusu transferi netleştireceği ifade edildi. Öte yandan Başkan Şener, Semih’in Fenerbahçe’nin bonservisli oyuncusu olduğunu ve Bordo-Mavili yönetim olarak bu konuda herhangi bir görüşmelerinin gündemde olmadığını açıkladı.

 

Star Gazete