Erdoğan ve Başbuğ bir araya gelecek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MGK Üyesi Bakanlar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile yarın bir araya gelecek.

Zirve yarın Başbakanlık Merkez Bina'da saat 11.00'de gerçekleştirilecek.
Başbakan Erdoğan ayrıca ABD Başkanı Barack Obama ile bir telefon görüşmesi yapacak.
SINIR DIŞI EDİLEN 3 KİŞİ DAHA YURDA DÖNDÜ
İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere düzenlediği saldırının ardından gözaltına alınan ve sınır dışı edilen 3 kişi daha yurda döndü.
''Gazze'' gemisinin yardımcı kaptanı Mustafa Haluk Tıravoğlu ile aynı gemide bulunan Mustafa Sancaktutan ve Uğur Akan, THY'ye ait uçakla saat 13.00'de Atatürk Havalimanı'na geldi.
''Zafer işareti'' yapan ve tekbir getiren 3 kişiden 2'si, buradaki işlemlerinin ardından polis tarafından taksiye bindirilerek Atatürk Havalimanı'ndan uzaklaştırıldı. Diğer kişinin ise başka bir şehre gideceği öğrenildi.
Soruları cevaplandırmak istemeyen bu kişilerle basın mensupları arasında bir süre arbede yaşandı.
İKİ GEMİ DAHA YOLA ÇIKTI
Gazze'ye yardım götüren gemilerin organizatörü Özgür Gazze Hareketi, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere düzenlediği saldırının ardından bölgeye iki gemi daha gönderiyor.
Özgür Gazze Hareketi yetkilisi Greta Berlin, örgütün Kıbrıs'taki bürosundan yaptığı açıklamada, Gazze'ye yardım götürmek üzere yola çıkan bir yük gemisinin şu an İtalya açıklarında bulunduğunu, 36 kişi taşıyan başka bir geminin de bu gemiye katılmasının beklendiğini söyledi.
İki geminin bu hafta sonunda veya gelecek hafta başında bölgeye ulaşacağını belirten Berlin, "Bu inisiyatif durmayacak. Biz İsrail'in sonunda sağduyuya kavuşacağını düşünüyoruz. Gazze'ye uyguladıkları ablukayı kaldırmak zorunda kalacaklar ve bunu başarmanın yollarından biri de gemileri göndermeye devam etmektir" dedi.
