Doğal Hayat Yararına Kermes

Milas Hayvanları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği tarafından Muğla'nın Milas ilçesinde dernek yararına kermes düzenlendi.

Doğal Hayat Yararına Kermes
  Milas Hayvanları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği , dernek yararına ve hayvanlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kermes düzenledi . Kermeste vatandaşlara ürünlerin satışları gerçekleştirilirken bir yandan da dernekle ilgili bilgiler verildi . Bazı vatandaşlar ise derneğe üyelik kayıtlarını yaptırdı .
Gerçekleştirilen kermes ve hayvanlarla ilgili Milas Hayvanları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Meliha Tekin , " Derneğimiz 9 Ekim 2009 ' da kuruldu . Derneğimizin amacı , hayvanların korunmalarını , bakımlarını sahiplendirilmelerini ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak , hayvanları koruma bilinci ve sevgisi oluşturmak ve doğal hayatı korumak . Barınakta 60 civarında hayvanımız var . Dişiler kısırlaştırıldı . Erkek köpekler de kısırlaştırılacak . Dernek maddi gücünü arttırmak için kermes düzenliyor . Kermeste satışa sunduğumuz yiyecekler arkadaşlarımız tarafından yapıldı " dedi .
Tekin , önümüzdeki günlerde şehrin değişik noktalarına dernek ve köpeklerle broşürlerin asılacağını belirterek vatandaşların hayvanlara karşı daya saygılı ve daha duyarlı olmalarını istedi .